τι; : συνέλευση θεματική : από :

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 στις 19.00

3o Αυτοοργανωμένο Pride στα Γιάννενα: κάλεσμα για συνέλευση διοργάνωσης

Με το 1ο και το 2ο αυτooργανωμένο Pride βάλαμε μια βάση για το πως θέλουμε να κινούμαστε ως κουιρ υποκείμενα στην πόλη των Ιωάννινων. Θέσαμε τους ορούς διεκδίκησης των αιτημάτων μας και με τον πιο τρόπο θέλουμε να τα διεκδικούμε. Είδαμε την αρχή μιας κοινοτικής μορφής αγώνα στην πόλη των Ιωάννινων η οποία αγκαλιάστηκε.

Με το 3ο Pride θέλουμε να δούμε την συνέχεια αυτού του αγώνα με βασικά μας αιτήματα την διεκδίκηση ύπαρξης ενός χώρου/χρόνου οπού τα σώματα μας μπορούνε να υπάρχουνε πέρα από πατριαρχικές, εξουσιαστικές, κυριαρχικές, σις-ετεροκανονικές, ρατσιστικές, εμπορικές σχέσεις. Δεν μας αρκεί η ορατότητα που μας προσφέρει η κυριαρχία: Εμείς επιλέγουμε να την ορίζουμε μέσα από την δράση μας στον δρόμο, στα κτήρια που μας στεγάζουν και στην δύναμη των φωνών μας. Επιλέγουμε να μιλάμε εμείς για εμάς καταρρίπτοντας την ψευδή αίσθηση αλληλεγγύης που επικαλούνται κράτη, κυβερνήσεις και εταιρείες-την αλληλεγγύη την δημιουργούν οι σχέσεις μας που προσπαθούν να ξεφύγουν από το κυρίαρχο μοντέλο επισύναψης τους.

Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση για το 3ο αυτοοργανωμένο Pride στα Γιάννενα την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 7 η ώρα στην κατάληψη αντιβίωση για τον συλλογικό οραματισμό ενός απελευθερωμένου κόσμου.

όλα μαζί συνδιαμορφώνουμε χωρίς τους πολίτικους και οικονομικούς κάπηλους, σαν άτομα και από τα κάτω

πηγή : email που λάβαμε στις 27 Μαρτίου 10h