τι; : συναυλία θεματική : από : ατελές

Παρασκευή 10 Μαίου 2024 στις 19.00

Λείπουν παραπάνω πληροφορίες για να είναι πλήρες το κάλεσμα.

Μονοήμερο εκδηλώσεων - Άνοιγμα στεκιού των Αναιρέσεων

Μονοήμερο εκδηλώσεων - Άνοιγμα του στεκιού των αναιρέσεων

Παρασκευή 10 Μαΐου, στο στέκι των Αναιρέσεων (πίσω από την Θεολογική)

Εκδήλωση : «Στις μάχες της γενιάς μας θα βγούμε νικητές. Η πρόταση της νΚΑ για το κίνημα της νεολαίας και την αντικαπιταλιστική Αριστερά

Οι μεγαλειώδες μάχες του φοιτητικού κινήματος το προηγούμενο διάστημα άνοιξαν νέους δρόμους στους αγώνες της νεολαίας για την πορεία που θα ακολουθήσει για πλειοψηφία της μαχόμενης νεολαίας, απέναντι στην μειοψηφία της κυβερνητικής και αστικής συνολικά πλευράς σε μια σύγκρουση που μαίνεται σκληρή αλλά ελπιδοφόρα για τις δυνάμεις του αγώνα, ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων που έχουν στόχο να διαλύσουν κάθε κεκτημένο ( παιδεία - υγεία - εργασία).

Ως νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση θα τους χαλάσουμε σχέδια ,στρέφουμε τη σύγκρουση προς τον πραγματικό αντίπαλο, καθιστώντας σαφές ότι το δικό μας μέτωπο είναι απέναντι στην κυβέρνηση που πιστά υλοποιεί την πολιτική ΕΕ-ΟΟΣΑ, κεφαλαίου και τασσόμαστε με την πλειοψηφία του κόσμου των φοιτητικών συλλόγων ανατρεπτικής κοινής δράσης όλων των μαχόμενων δυνάμεων του φοιτητικού κινήματος, αλλά και την εργαζομένων.

Με καρδιά την ανώτερη συγκρότηση της αναγκαίας όσο ποτέ αντικαπιταλιστικής αριστεράς.

Με τα μάτια στραμμένα στα αιτήματα και την κλιμάκωση της πάλης μας, για να σημάνει μια νέα περίοδος νικηφόρων αγώνων και κατακτήσεων λαού και νεολαίας!

🎤Ακολουθεί hip hop live με :

ΧΑΡΑ

ΧΟΑΚΙΝ