Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 στις 19.30

Ανοιχτή συνέλευση για τη διοργάνωση δράσης ενάντια στην γούνα

ακριβής τοποθεσία : Αιθ. Τ12

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Για 2η συνεχόμενη χρονιά οι γουναράδες ετοιμάζονται να εκθέσουν εκατοντάδες γουνοδέρματα νεκρών ζώων στο EXPO Athens.

Με προκλητικό ύφος ("More than a fair!") επιστρέφουν, αλώβητοι από τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την περσινή τους επίσκεψη στην Αθήνα (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1277016), για να μας θυμίσουν ότι, ως καταπιεστές, δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν.

Με παραμυθιάσματα περί αναγκαιότητας στήριξης ενός κλάδου που σφάζει ανελέητα εκατομμύρια ζώα ετησίως, με τις ευλογίες και τα δώρα από το υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με την ανέχεια και συγκατάθεση βουλευτικών εκπροσώπων καθώς και τις ιδιαίτερες επιταγές (ποιου άλλου;) του "εθνικού προστάτη", Άδ. Γεωργιάδη, η ιστορία της εκμετάλλευσης και βασανισμού των συντρόφων μας ζώων συνεχίζεται.

Σε μια εποχή όπου η εξουσία προσπαθεί να καταργήσει κάθε μορφή εξέγερσης και να φιμώσει το πρόταγμα της ελευθερίας, επιλέγουμε να μην πέσουμε στην παγίδα του ανθρωποκεντρισμού. Επιλέγουμε τον αγώνα ενάντια σε όλες τις μορφές διάκρισης, στο πλευρό του κάθε καταπιεζόμενου ανθρώπου και μη-ανθρώπου, αντιμαχόμενες/-οι τον ανεξέλεγκτο εξουσιασμό της φύσης.

<b>Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση για την διοργάνωση δράσης εν όψει της 2ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου EXPO Athens, 28-31 Μαρτίου.</b>

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...