τι; : συναυλία θεματική : punk, diy, DIY live, CRUST PUNK από :

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στις 20.30

D.I.Y. LIVE - Crutches, Blood Trace, Ήλιος Θανάτου

Τελευταία, παρατηρούμε ολοένα και περισσότερα "κομμάτια" της diy σκηνής είτε να πλησιάζουν το mainstream είτε να το αγκαλιάζουν αυτούσιο. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της κάθε εποχής ή/και της κάθε συγκυρίας, οι θέσεις μας παραμένουν σταθερές.

Επιμένουμε να στήνουμε αυτοοργανωμένα τις εκδηλώσεις μας, να αντιμετωπίζουμε τα μέσα που διαθέτουμε και τους σκοπούς που στηρίζουμε ως συγκοινωνούντα δοχεία, πραγματώνοντας έτσι τα περιεχόμενα αυτού που αντιλαμβανόμαστε ως πολιτικό diy, το οποίο βλέπουμε συχνά να αφήνεται (εσκεμμένα ή αφελώς) στο περιθώριο διάφορων εκδηλώσεων του ευρύτερου αυτοοργανωμένου χώρου.

-Ενάντια σε τυχοδιώκτες διοργανωτές (είτε "παραδοσιακούς" είτε εναλλακτικούς επαγγελματίες) που χρησιμοποιούν εργαλεία του diy ευκαιριακά για να ανέλθουν ο καθένας στο πεδίο του

-ενάντια σε άτυπους ή επαγγελματίες μάνατζερ, που κοιτάνε τις διάφορες μουσικές σκηνές του diy και κάνουν τα μάτια τους δολάρια ή/και φροντίζουν την προσωπική τους ανέλιξη, φουσκώνοντας από ναρκισσισμό και ματαιοδοξία

-ενάντια σε -άτυπες ή μη- ιεραρχίες ονομάτων/μπαντών που χτίζονται μεθοδικά με συνταγές μάνατζμεντ
εξακολουθούμε να στήνουμε τις εκδηλώσεις μας από εμάς για εμάς, ενάντια σε κάθε είδους διαμεσολαβητές και ενάντια στην ολοένα και αυξανόμενη διάβρωση των προταγμάτων εκ των έσω.

Επιστρέφουμε το Σάββατο 19 του Οκτώβρη με Blood Trace, Crutches και Ήλιος Θανάτου.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τα μεταφορικά έξοδα των μπαντών και την οικονομική στήριξη της Υπόγας.

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ
D.I.Y. ΡΩΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ