τι; : πορεία θεματική : από :

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21.00

8 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8

[Θεσσαλονίκη] Πορεία για τη δολοφονία του Μ. Καμράν στο Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα

Οργή για την δολοφονία του Μοχάμεντ Καμράν!
Καμία ρατσιστική δολοφονία δεν θα μείνει αναπάντητη!
Το Σάββατο 21/9 στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα ο 38χρονος εργάτης Μοχάμεντ Καμράν δολοφονείται από τους μπάτσους. Μπάτσοι και συστημικά ΜΜΕ σμπρώχνουν το αφήγημα των "φυσικών αίτιων", ωστόσο η οικογένειά του έφερε στο φως φωτογραφίες με το σώμα του Μοχάμεντ να φέρει βαριά σημάδια βασανισμού.
Το κράτος δολοφονεί μετανάστριες στα σύνορα και στις μητροπόλεις. Ο εκτυλισόμενος εκφασισμός του κρατικού μηχανισμού και της ντόπιας κοινωνίας χτίζεται πάνω στα κορμιά των μεταναστών.
Δεν θα συνηθίσουμε στον θάνατο!
ΠOREIA: Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη, 21.00, Καμάρα.
StopWarOnMigrants

Rage for the murder of Mohamed Kamran!
No racist murder will go unanswered!
On Saturday 21/9 at the Agios Panteleimon police station, 38-year-old worker Mohamed Kamran was murdered by the cops. Cops and mainstream media are pushing the "natural causes" narrative, yet his family brought forth photos of Mohammed's body bearing heavy torture marks.
The state murders migrants at the borders and in the urban centers. The unfolding fascistization of the state apparatus and local society is built on the bodies of migrants.
We will not get used to death!
PROTEST: Thursday September 26, 21.00, Kamara.
StopWarOnMigrants


1 2 3 4 5 6 7 8

Πορεία για τη δολοφονία του Μ. Καμράν στο Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα

Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη, 21.00, Καμάρα

Το Σάββατο 21/9 ο 38χρονος εργάτης Μοχάμεντ Καμράν βρίσκεται νεκρός στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα. Για σχεδόν μία εβδομάδα θεωρείτο αγνοούμενος ενώ οι αρχικές πληροφορίες της ΕΛΑΣ έκαναν λόγο για φυσικά αίτια. Ωστόσο η οικογένειά του έφερε στο φως φωτογραφίες με το σώμα του Μοχάμεντ να φέρει βαριά σημάδια βασανισμού.
Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια ακόμα κρατική δολοφονία η οποία δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.

Στηρίζουμε το μπλοκ της συνέλευσης Stop War on Migrants

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης


1 2 3 4 5 6 7 8

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΕΡΓΑΤΗ Μ. ΚΑΜΡΑΝ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΑΠΟΨΕ 21.00 ΚΑΜΑΡΑ

Στηρίζουμε το κάλεσμα του Stop war on migrants

Το πρωί της 21ης Σεπτεμβρίου ο Μοχάμεντ Καμραν βρίσκεται νεκρός στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα, με τις αρχικές πληροφορίες των βασανιστών του, της Ελληνικής Αστυνομίας, να κάνουν λόγω για φυσικά αίτια. Η οικογένειά του όμως που τον αναζητούσε για μία ολόκληρη εβδομάδα διαπιστώνει ότι έχει περάσει από τα μισά Αστυνομικά τμήματα της Αθήνας και το σώμα του έχει εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού. Είναι προφανές ότι πρόκειται για βασανισμό και δολοφονία, ενός ακόμα μετανάστη από την ΕΛΑΣ.

Καμία κρατική δολοφονία δεν θα μείνει αναπάντητη


1 2 3 4 5 6 7 8

Οργή για την δολοφονία του Μοχάμεντ Καμράν!

Το Σάββατο 21/9 στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα ο 38χρονος εργάτης Μοχάμεντ Καμράν δολοφονείται από τους μπάτσους. Από την πρώτη στιγμή μπάτσοι και ΜΜΕ προσπαθούν να το συγκαλύψουν λέγοντας τερατώδη ψέματα. Το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα ούτως ή άλλως έχει μακρά ιστορία σε βασανισμούς, ξυλοδαρμούς, βιασμούς κλπ.

Το περιστατικό αυτό αποτελεί ακόμα μία κρατική δολοφονία μετανάστη (μετά τις δολοφονίες στα υπόλοιπα ατ, στα σύνορα και στις θάλασσες) και συνδέεται άμεσα με την άνοδο της ακροδεξιάς και με τις ρητορικές μίσους που είναι διάχυτες στην κοινωνία. Με άλλα λόγια με τον κοινωνικό εκφασισμό που δημιουργείται και συντηρείται από το κράτος και το κεφάλαιο σε μία περίοδο φτώχιας, εξαθλίωσης και με ορατό το ενδεχόμενο ενός γενικευμένου διακρατικού πολέμου.

Αυτές οι ρητορικές αποτελούν δηλαδή, ακόμα μια προσπάθεια κράτους και παρακράτους να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα που αφορούν την τάξη μας, όπως το ότι δουλεύουμε για ψίχουλα, το ότι μας διώχνουν από τα σπίτια μας για μερικά χιλιάρικα ενώ τα πολιτικά κόμματα και οι μεγάλες εταιρίες έχουν χρέη δισεκατομμυρίων ευρώ, το ότι το σούπερ μαρκετ και η ενέργεια είναι οι ακριβότερες σε ολόκληρη την ευρώπη.

Από την μεριά μας οφείλουμε να αντισταθούμε σε αυτή την βαρβαρότητα και να αντεπιτεθούμε. Να τσακίσουμε τον φασισμό και τις φασιστικές ρητορικές τόσο στον δρόμο όσο και στις συνειδήσεις των ανθρώπων. Να αντιληφθούμε σαν τάξη ποια είναι τα συμφέροντα μας και ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα διεκδικήσουμε. Να χτίσουμε ουσιαστικές σχέσεις αλληλεγγύης και ισότητας μεταξύ μας και να συζητήσουμε μεταξύ μας για το πως θα φτάσουμε σε έναν κόσμο ελευθερίας, ισότητας και αλληλεγγύης.

❗ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

👉ΠΟΡΕΙΑ 26.9 ΣΤΙΣ 21:00 ΚΑΜΑΡΑ

✊🏼Στηρίζουμε το μπλοκ του Stop War On Migrants

Οριζόντια Κίνηση - Για την Αναρχία και τον Ελευθεριακό Κομμουνισμό


1 2 3 4 5 6 7 8

Στις 26/9 ανακοινώνεται από την ΕΛΑΣ πως ένας κρατούμενος μετανάστης που κατηγορούνταν για φθορές και είχε συλληφθεί στις 17/9, βρέθηκε νεκρός-απο παθολογικά αίτια όπως δηλώνουνε-στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα.

Ταυτοχρονα από το μεσημέρι η οικογένεια του δολοφονημένου δημοσιεύει φωτογραφίες της σωρού του που φέρουν ίχνη απάνθρωπων βασανισμών,που δεν μπορούν να έχουν προκληθεί παρά μόνο κατά την διάρκεια της πολυήμερης κράτησης του. Το όνομα του ήταν Μοχάμεντ Καμραν.

Καμια κρατική δολοφονία δεν θα μείνει αναπάντητη.

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση 26/9 Καμαρά 21.00

Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει

SS ΜΠΑΤΣΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ & ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ

Τοπικός Συντονισμός Θεσσαλονίκης

Αναρχική Πολιτικη Οργάνωση - Ο.Σ.


1 2 3 4 5 6 7 8

Το Σάββατο 21/09, ο 38χρονος μετανάστης Μοχάμεντ Καμράν δολοφονείται από τους μπάτσους του Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του. Ο Μ. Καμράν θεωρούνταν αγνοούμενος για μία εβδομάδα, με την οικογένεια του να τον αναζητά ενώ εκείνος μεταφερόταν από το ένα Α.Τ στο άλλο. Η ανακοίνωση των βασανιστών της ΕΛ.ΑΣ έκανε λόγο για θάνατο από "φυσικά αίτια", ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το γεγονός της δολοφονίας του ήρθε να προστεθεί σε μια λίστα βασανισμών, ξυλοδαρμών, επαναπροωθήσεων και βιασμών, τα οποία αποτελούν πλέον καθημερινότητα της ζωής των μεταναστ(ρι)ών. Οι πρακτικές του κράτους σε βάρος των καταπιεσμένων και των κατατρεγμένων αυτού του κόσμου έχουν εδραιωθεί εδώ και χρόνια, μέσω της βάρβαρης πολιτικής που εφαρμόζεται. Εμείς από την μεριά μας, οφείλουμε να σταθούμε απέναντι σε κάθε ρατσιστική και φασιστική ρητορική, στεκόμενα αλληλέγγυα, σε κάθε ένα από εμάς που βάλλεται από αυτές.

Καμία κρατική δολοφονία δε θα μείνει αναπάντητη

Να μη συνηθίσουμε το θάνατο

Στηρίζουμε το κάλεσμα του Stop War on Migrants

Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Σχολείο


1 2 3 4 5 6 7 8


1 2 3 4 5 6 7 8

Καμία ρατσιστική δολοφονία αναπάντητη

Όλοι-ες-α στην πορεία στην Καμάρα στις 21:00 στις 26-09

Στις 21-09 ο 38χρονος Πακιστανός Μοχάμεντ Καλμάν δολοφονείται απο μπάτσους στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα, επειτα απο άγριο ξυλοδαρμό. Επί μέρες αγνοούνταν και η δολοφονία αυτή γνωστοποιήθηκε λογω της αναζήτησής του απο την οικογένεια του. Οι αρχές απο την πρωτη στιγμή προσπάθησαν να το συγκαλύψουν και να αποδώσουν τον θανατό του σε φυσικά αίτια. Γνωρίζουμε πολύ καλά τί σημαίνει να είσαι μετανάστης στην Ελλάδα κι ειδικά κρατούμενος σε ατ και να αυτοκτονείς ή να πεθαινεις από «φυσικά αίτια». Οι ξυλοδαρμοί μέχρι θανάτου, τα βασανιστήρια, οι δολοφονίες στα σύνορα, οι επαναπροωθήσεις και οι εμβολισμοί σκαφών που αποκαλούνται ναυμαχίες είναι μερικές μόνο από τις πρακτικές του κράτους στον πόλεμο εναντίον των μεταναστριών, ο οποίος είναι άλλωστε δομικό στοιχείο για τη συγκρότησή του. Αν είσαι μετανάστης, ακόμα κι αν καταφέρεις να περάσεις τα σύνορα χωρίς να βρεθείς σε φυλακή ή σε κάποιο καμπ, θα έρχεσαι αντιμέτωπος με άθλιες συνθήκες διαβίωσης και σε καθημερινό επίπεδο. Μια ζωή εγκληματοποιημένη, περιθωριοποιημένη, μια ζωή που παλεύεις για την επιβίωση. Από την αορατοποίηση στο κοινωνικό πεδίο, τη σφοδρή υποτίμηση της εργασίας μέχρι τον καθημερινό ρατσιστικό οχετό της ελληνικής κοινωνίας, αντιλαμβανόμαστε ότι οι μετανάστριες θα αποτελούν τα κολασμένα και εκτοπισμένες αυτής της γης.

Να παλέψουμε ώστε να γκρεμίσουμε τα επιβεβλημένα κοινωνικά σύνορα/τείχη και να δημιουργήσουμε κοινότητες που βασίζονται στην ταξική και κοινωνική αλληλεγγύη. Μέχρι να μας ενώνει η ζωή και όχι ο θάνατος.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΟΡΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

Πορεία Καμάρα 26-09 στις 21:00

Στηρίζουμε το κάλεσμα του stop war on migrants

Μαρμάγκα, αντιατριαρχική ομάδα