Τετάρτη 30 Απριλίου 2025 στις 19.00
Διαδήλωση για την απελευθέρωση των αδελφών
Κάτω τα χέρια από τα αδέλφια Κονονοβιτς!
Το φασιστικό καθεστώς του Κιέβου, ύστερα από την χρόνια φυλάκιση των αδελφών Kononovich, φυσιογνωμιών του κομμουνιστικού κινήματος στην Ουκρανία, τώρα διατάζει την στράτευση τους στο μέτωπο με σκοπό να εξοντωθούν. Οι αδελφοί Κονόνοβιτς, μέλη του [παράνομου τώρα] Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, κρατούνται στα μπουντρούμια του Ουκρανικού Κράτους για πάνω από 2 χρόνια δεχόμενοι όλες τις πρακτικές των φασιστών στην Ουκρανία που έχουν αναλάβει πρακτικά την εξουσία μετά το πραξικόπημα Μαϊντάν το 2013.
Το Ουκρανικό Κράτος «μερίμνησε» για την φυλάκισή τους από την πρώτη στιγμή της στρατιωτικής εισβολής το 2022 όπως έκανε και για κάθε έναν πολιτικό φορέα που τάσσεται κατά του ΝΑΤΟ και τών ιμπεριαλιστικών σχεδίων, πόσω μάλλον σε όποιον είχε αναφορά στον κομμουνισμό.
Να μην μείνουμε αδιάφοροι μπροστά στην εξόντωση των αδελφών Kononovich. Να γίνουμε οδόφραγμα απέναντι στους φασίστες και το ΝΑΤΟ που σπρώχνουν τον πλανήτη σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!
Συγκέντρωση και πορεία την Τετάρτη 30 Απριλίου 19:00 στο μνημείο του Άρη Βελουχιώτη στην Καισαριανή.
Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα
Οργανωθείτε στο ΕΕΚ: eekt rotsky@g mail.com
(Ως ΕΕΚ συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία για την 9η Μάη και οργανώνουμε μαζί την διαδήλωση για τα αδέλφια Kononovich και την αντιφασιστική πορεία της 9ης Μάης στην Καλλιθέα.)
πηγή : https://neaprooptiki.gr/kato-ta-cheria-apo-ta…
πηγή : email που λάβαμε στις 23 Απριλίου 18h