τι; : βιβλίο θεματική : από :

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2026 στις 19.00

Παρουσίαση των ποιητικών συλλογών "Σκοτάδι με άρωμα celluloid" & "15%"

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Το μέλλον γεννιέται με Καισαρική" του Ηλία Κολλιόπουλου

Συνεχίζονται οι βιβλιοπαρουσιάσεις του Αυγούστου αυτή την Τρίτη & Τετάρτη 11 & 12/8 στις 19:00 στην Πλατεία των Προσφυγικών με 3 ποιητικές συλλογές:

Την Τρίτη 11/8, 19:00 παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Ηλία Κολλιόπουλου "Το μέλλον γεννιέται με Καισαρική" από τις εκδόσεις Γράφημα, με ομιλητή τον Αντώνη Χαριστό. Μια αναφορά στην υπαρξιακή ματαίωση και την ανάγκη η κοινωνική αλλαγή να γίνει συνώνυμο της ριζικής ατομικής αναθεώρησης.

Την Τετάρτη 12/8, 19:00 παρουσίαση δύο ποιητικών συλλογών, "Σκοτάδι με άρωμα celluloid" του Αχιλλέα Αναγνώστου & "15%" του Στράτου Τζαμπαλάτη, από τις εκδόσεις Υψικάμινος, με ομιλητές τον Γιάννη Τόμπρο και τον Αντώνη Χαριστό. Στη συλλογή του Αχιλλέα Αναγνώστου εξετάζονται οι κινηματογράφοι στη Θεσσαλονίκη του Μεσοπολέμου, μέσα από εκτενή έρευνα αρχειακού υλικού, ενώ στην περίπτωση του Ευστράτιου Τζαμπαλάτη η έρευνα εστιάζει στην απεργία των τραπεζοϋπαλλήλων του 1979, συμπυκνώνοντας τα αποτελέσματα της ιστορικής εργασίας επί των τεκμηρίων.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών (ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ.)

Μail: sykaexpro_squaext@riseupex.net

Blog: sykaprosquat.noblogs.org

Instagram : @sykapro

Twitter: @Prosfygika