τι; : θέατρο, εργαστήρι θεματική : από :

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2026 στις 17.00

Εργαστήριο Θεατρικού Παιχνιδιού στον Ε.Κ.Χ. Βοτανικό Κήπο

Εργαστήριο Θεατρικού Παιχνιδιού στον Ε.Κ.Χ. Βοτανικό Κήπο

Ο J. M. Barrie, στον Πίτερ Παν, παρουσιάζει το παιχνίδι ως μια δημιουργική ικανότητα, μια μορφή τέχνης και ελευθερίας που οι άνθρωποι τείνουν να χάνουν καθώς ενηλικιώνονται.

Στο θεατρικό εργαστήρι του Βοτανικού Κήπου, το παιχνίδι γίνεται μια μορφή βιωματικής θεατρικής αγωγής και ένα δημιουργικό εργαλείο, ώστε οι συμμετέχοντες να διερευνήσουν τη σχέση με τον εαυτό τους και με τους γύρω τους, να δημιουργήσουν μια ομάδα και έναν χώρο ελεύθερο για καθέναν να εκφραστεί, να διευρύνει τη φαντασία του, να μελετήσει θεατρικά είδη και λογοτεχνικά κείμενα, να παίξει.

Οι Ακρίδες της Βιβλιοθήκης είναι μια αυτοοργανωμένη ομάδα δανειστικής βιβλιοθήκης και θεάτρου και ξεκινούν τον νέο κύκλο εργαστηρίων τον Οκτώβριο.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε ενήλικες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με κουτί οικονομικής συνεισφοράς για την ομάδα και τον χώρο.

Επικοινωνία: @akrides_vivliothikis (Instagram)

---

Σάββατα 10, 24 & 31 Οκτωβρίου (17:00-19:00)
Ωρα προσέλευσης: 16:45

Ε.Κ.Χ. Βοτανικός Κήπος
Κεφαλληνίας 14, Πετρούπολη

Πρόσβαση με τα λεωφορεία:
700 από σταθμό Ανθούπολη (στάση «Καμινιώτη»)
747 από σταθμό Ανθούπολη (στάση «3η Περιφερειακή»)
Α11 από σταθμό Αττικής (στάση «1η Μανιακίου»)
Β11 από σταθμό Αττικής (στάση «Καμινιώτη»)

--

πηγή : email που λάβαμε στις 2 Οκτωβρίου 16h