Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Κάλεσμα στο εφετείο για τον Τάσο Θεοφίλου

Διοργάνωση: αλληλεγγυοί-ες

στις 9 το πρωί ο σύντροφος Τάσος Θεοφίλου παρουσιάζεται στον ανακριτή Μόκκα για συμπληρωματική απολογία σε ότι αφορα την υπόθεση της Πάρου και της συνωμοσίας πυρήνων της φωτιάς.

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον σύντροφο Τάσο Θεοφίλου

Διοργάνωση: Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Αναρχική Επαναστατική Οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και σε όσους διώκονται για αυτή την υπόθεση.

«Είμαι αναρχικός κομμουνιστής. Αγαπώ τη ζωή όσο και την ελευθερία. Ας πολεμήσουμε για να γκρεμίσουμε τι φυλακές που θάβουν εντός τους χιλιάδες ζωντανούς. Ας πολεμήσουμε για το όραμα της κοινωνικής απελευθέρωσης. Ας πολεμήσουμε για την απελευθέρωση της τάξης μας από την εξουσία του κεφαλαίου.»Τ. Θεοφίλου

Κάλεσμα - συγκέντρωση στο Εφετείο ( Λουκάρεως ) την Τρίτη 04/12/12 στις 9 πμ στον 7ο όροφο γραφείο 1360.

Αλληλεγγύη στον σύντροφο Τάσο Θεοφίλου που καλείται για συμπληρωματική απολογία στον σύγχρονο ιεροεξεταστή Μόκκα.

Ο Τάσος Θεοφίλου κατηγορείται για ένοπλη ληστεία στην Πάρο στις 10/08/12 κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε θανάσιμα ο Δ. Μίχας και για συμμετοχή στην Αναρχική Επαναστατική Οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Ο σύντροφος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Κανένας σύντροφος μόνος στα χέρια του κράτους.

Να είμαστε όλοι εκεί.

Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Αναρχική Επαναστατική Οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και σε όσους διώκονται για αυτή την υπόθεση.

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...