Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 στις 20.00

Ανοιχτή Συνέλευση για τη Διεκδίκηση του Ασυρμάτου

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ

Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών

κάθε 1ο και 3ο Σάββατο του μήνα 12:00

Μουσικοκινητικό - Θεατρικό Παιχνίδι

κάθε 2ο και 4ο Σάββατο του μήνα 12:30

Όσοι συμμετέχουμε στην Ανοιχτή Συνέλευση για τη Διεκδίκηση του Ασυρμάτου αποφασίσαμε πριν τρία χρόνια να ανοίξουμε την περίφραξη από το κεντρικό κομμάτι του πάρκου και να απελευθερώσουμε το εγκαταλελειμμένο κτίριο της Πολιτικής Αεροπορίας. Από τότε και μέχρι σήμερα, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός χώρου πρασίνου χωρίς εμπορευματικές χρήσεις, ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η καθημερινότητα του οποίου να προκύπτει από τους ίδιους τους κατοίκους.

Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις και τα εργαστήρια της συνέλευσης, η συμμετοχή στις παιδικές δραστηριότητες γίνεται χωρίς χρηματικό αντίτιμο. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι, στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς διαθέτουν το χρόνο, την ενέργεια και τις ικανότητές τους για τη πραγματοποίησή τους. Συνεπώς, η ελεύθερη συνεισφορά και συμμετοχή του καθενός με όποιο τρόπο μπορεί, στις ανάγκες και τα δρώμενα του Ασυρμάτου, είναι επιθυμητή και απαραίτητη για τη συνέχιση του εγχειρήματος.

Εκτός από τις παιδικές δραστηριότητες, αυτή την περίοδο στο χώρο της Συνέλευσης λειτουργούν:

Δευτέρες 18:30 Μαθήματα παραδοσιακών χορών

Σάββατα 18:00 Χορωδία

Κυριακές 18:30 Θεατρική ομάδα

Επίσης στον Ασύρματο φιλοξενείται το Αυτοδιαχειριζόμενο Ωδείο (http://awdeion.blogspot.gr/) το οποίο, εκτός από τη χορωδία του Σαββάτου, απευθύνεται και κάνει μαθήματα σε όσους θέλουν να μάθουν μουσική και λόγω οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης δεν έχουν τη δυνατότητα.

Η συνέλευση του Ασυρμάτου γίνεται κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00. Οι χώροι της Συνέλευσης είναι ανοιχτοί σε οποιονδήποτε σέβεται τον ανοιχτό, αντιεμπορευματικό και αντιρατσιστικό της χαρακτήρα και κατά καιρούς φιλοξενούνται και είναι ευπρόσδεκτες διάφορες εκδηλώσεις, από συζητήσεις και δραστηριότητες και άλλων συλλογικοτήτων μέχρι παιδικά πάρτυ γενεθλίων.

Ανοιχτή Συνέλευση για τη Διεκδίκηση του Ασυρμάτου

http://asyrmatos.espivblogs.net/

πηγή : http://asyrmatos.espivblogs.net/2013/01/30/%c...