Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 19.00

Kάλεσμα για συνδιοργάνωση εκδήλωσης σε σχέση με το φύλο & τη σεξουαλικότητα

Ανοιχτό κάλεσμα προς LGBTQ ή οποιαδήποτε ομάδα που ασχολείται με το φύλο και την σεξουαλικότητα για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο Σχολείο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο σχολείο Βασιλέως Γεωργίου και Μπιζανίου γωνία, Θεσσαλονίκη.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή των ομάδων που επιθυμούν να συμμετέχουν, η ενημέρωση πάνω στις δράσεις τους και συζήτηση πάνω σε θέματα όπως το φύλο, το σώμα και τη σεξουαλικότητα. Η εκδήλωση μπορεί να περιλαμβάνει εκθέσεις φωτογραφίας ,βίντεο, ζωγραφικής, σκίτσων, performance,προβολή ταινίας .Επίσης οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν, καλούνται να παρουσιάσουν το υλικό τους και τις δράσεις τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει πάρτι «χωρίς φύλο».

Πρώτη συνάντηση για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την διοργάνωση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 19:00, στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο σχολείο.

Επίσης, όποιος /όποια ενδιαφέρεται να βοηθήσει ή να συμμετέχει ως εκθέτης ή συνδιοργανωτής δεν προϋποθέτει να είναι μέλος σε LGBTQ ομάδα.

πηγή : email που λάβαμε στις 2 Δεκέμβριος 12h