Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 9.00 πμ

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Έκκληση στήριξης για τη δίκη των δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια της κοινότητας μας για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον αδικοχαμένο Σαχζάτ Λουκμάν, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 17 Γενάρη 2013 από χρυσαυγίτες την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του. Οι δολοφόνοι του Σαχζάτ Λουκμάν ομολόγησαν το έγκλημα και βρέθηκαν να έχουν στα σπίτια τους ένα ολόκληρο οπλοστάσιο ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής και προπαγανδιστικό υλικό.

Η κοινότητα μας διοργανώνει Εκδήλωση τιμής στον Σαχζάτ Λουκμάν το Σάββατο 14 Δεκέμβρη στις 6μμ στο αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθήνας.

Προσπαθούμε να φέρουμε από το Πακιστάν τους γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν για να παραστούν στην εκδήλωση τιμής αλλά και στη δίκη που θα γίνει στις 18 Δεκέμβρη.

Στις 18 Δεκέμβρη πραγματοποιούμε κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια στη Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως.

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτές τις εκδηλώσεις με την συμμετοχή σας και με οικονομική ενίσχυση ώστε να γίνει εφικτή η παρουσία των γονέων του Σαχζάτ Λουκμάν στην Ελλάδα.

Μετά το θάνατο του η ίδια η οικογένεια του έχει σοβαρό ζήτημα επιβίωσης και δεν μπορεί να διαθέσει τα έξοδο μετακίνηση της.

Για την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η ΕΝΟΤΗΤΑ

Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η Ενότητα, 6955295322, 2103232871

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/20