Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Δίκη του συντρόφου Ν.Β που συνελήφθη κατά την απόπειρα ανακατάληψης της Σκαραμαγκά

Ήμουν, είμαι…

…Τα όνειρα και οι επιθυμίες. Οι ταξικοί και οι κοινωνικοί αγώνες. Η έξεγερση του Δεκέμβρη. Το κίνημα αντίστασης εντάντια σε κάθε πτυχή εμπορευματοποίησης της ζωής. Ο κόσμος της αυτοοργάνωσης ενάντια στα μαχαίρια των φασιστών. Οι αγωνιζόμενοι κάτοικοι στις Σκουριές, οι επιστρατευμένοι απεργοί, οι μετανάστες…

… και θα είμαι

…Οι αντιιεραρχικές, αδιαμεσολάβητες και αντιεμπορευματικές σχέσεις. Ο κλεμμένος χώρος και χρόνος που διεκδικείται και επανακαθορίζεται από μας για εμάς. Η αντιληψη ότι όλοι και όλες μαζί πρέπει να πολεμήσουμε για να καταστρέψουμε τον κόσμο της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης. Η επαναστατική κίνηση για τη χειραφέτηση, την αυτοοργάνωση, την ελευθερία.

Η κατάληψη Πατησίων 61 & Σκαραμαγκά -ένα από τα «παιδιά» του Δεκέμβρη- επιδίωξε να διασταυρώσει πολλαπλά εγχειρήματα, άτομα και συλλογικότητες, συνεισφέροντας ταυτόχρονα με τις δυνάμεις της στο ευρύτερο ανταγωνιστικό κίνημα.

Την 1η Οκτώβρη πραγματοποιείται η δίκη του Νίκου Β. που συνελήφθη μετά την απόπειρα ανακατάληψης της Πατησίων 61 & Σκαραμαγκά. Η προσπάθεια ανακατάληψης του χώρου πραγματοποιήθηκε συλλογικά και μαζικά και ο σύντροφος ήταν ένας από τους δεκάδες που στήριξαν έμπρακτα την επιλογή αυτή. Στο πρόσωπου του αλληλέγγυου συντρόφου το κράτος θα επιδιώξει να δικάσει εκ νέου την κατάληψη ως πράξη.

Ως πολιτική πράξη, ως εστία αντίστασης και επίθεσης στον πολιτισμό της εξουσίας, της ιδιοκτησίας και της εκμετάλλευσης.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ Β.
ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ
ΠΑΤΗΣΙΩΝ 61 & ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Δικαστήρια ευελπίδων
ΤΕΤΑΡΤΗ, 1Η ΟΚΤΩΒΡΗ 9:00

Σύντροφοι, συντρόφισσες, εγχειρήματα και ομάδες της κατάληψης Πατησίων 61& Σκαραμαγκά
που της έδωσαν μορφή, σχήμα και περιεχόμενο

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1531674/


Αλληλεγγύη στον σύντροφο Νίκο Β. - Αλληλεγγύη στις καταλήψεις

Συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων, Τετάρτη 1 Οκτώβρη 2014 (9 π.μ.)

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1531927/