Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στις 12.30

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 8 αντιφασίστες-διεθνιστές από την Ισπανία

Είναι διεθνιστές, δεν είναι τρομοκράτες! Σάββατο, 12:30 στο μετρό Ακρόπολη για διαμαρτυρία έξω απ' την ισπανική πρεσβεία

Κάτω τα χέρια απ' τους αντιφασίστες!

Στις 27/2 η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Ισπανίας με μία ταυτόχρονη επιχείρηση σε έξι ισπανικές πόλεις συνέλαβε οχτώ αντιφασίστες. Το κοινό γνώρισμα των οχτώ συλληφθέντων ήταν ότι είχαν μόλις γυρίσει από την περιοχή του Ντονμπάς όπου πέρασαν μερικούς μήνες βοηθώντας ενεργά στην πάλη του ντόπιου πληθυσμού απέναντι στον πόλεμο που έχει εξαπολύσει το ακροδεξιό καθεστώς του Κιέβου. Η ισπανική κυβέρνηση συνέλαβε τους οχτώ αντιφασίστες λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους στην Ισπανία κατηγορώντας τους για "ανθρωποκτονίες" και "κατοχή όπλων και εκρηκτικών". Όλα αυτά φυσικά αφορούν την παρουσία τους στο Ντονμπάς όπου είχαν ενταχθεί στις τοπικές λαϊκές πολιτοφυλακές. Αν και η κυβέρνηση της Ισπανίας δηλώνει "ουδέτερη", στην πραγματικότητα αυτή η πράξη της υποδηλώνει την πολιτική της θέση. Πρόκειται για μια πράξη δίωξης της διεθνιστικής αλληλεγγύης και υπεράσπισης των φασιστικών πρακτικών του καθεστώτος του Κιέβου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ενώ είναι γνωστή η συμμετοχή Ισπανών στις φασιστικές, παραστρατιωτικές μονάδες του Κιέβου, καμία διαδικασία δεν έχει κινηθεί εναντίον τους.

Οι συλληφθέντες, που προέρχονται από τον αριστερό, κομμουνιστικό και αναρχικό χώρο, δηλώνουν ανένδοτοι. Η παρουσία τους στο Ντονμπάς είχε αντιφασιστικό, διεθνιστικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Καθήκον μας είναι να τους υπερασπιστούμε απαιτώντας την άμεση παύση των διώξεών τους.

Ως Αντιφασιστική Καμπάνια για την Ουκρανία σάς καλούμε να στηρίξετε την κινητοποίηση στην ισπανική πρεσβεία, το Σάββατο 7/3, ώρα 12.30 (συγκέντρωση μετρό Ακρόπολη). Καλούμε συλλογικότητες, οργανώσεις και φορείς να βγάλουν ανακοινώσεις και να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση του Σαββάτου, με το περιεχόμενό τους.

Κάτω τα χέρια απ' τους Ισπανούς αντιφασίστες!

Η αλληλεγγύη θα νικήσει!

Νίκη στο Ντονμπάς!

πηγή : https://avantgarde2009.wordpress.com/2015/03/...


Αλληλεγγύη στους 8 αντιφασίστες-διεθνιστές από την Ισπανία: Συγκέντρωση στην ισπανική πρεσβεία, Σάββατο 7/3, 12.30.

Ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ και της ΕΕ στην Ουκρανία

Αγώνας ενάντια στη ναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου

Αλληλεγγύη στους 8 αντιφασίστες-διεθνιστές

που συνελήφθησαν στην Ισπανία,

επειδή αγωνίστηκαν στο πλευρό των λαϊκών πολιτοφυλακών στην Αν.Ουκρανία

Συγκέντρωση στην ισπανική πρεσβεία

Σάββατο 7/3, 12.30 στο Μετρό Ακρόπολη

Συνέλευση αναρχικών-κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ

πηγή : http://syneleusi-enantiastin-ee.espivblogs.ne