Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9.00 πμ

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Συγκέντρωση για την υπόθεση της Εύης Στατήρη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΣΤΑΤΗΡΗ

(προσδιορίστηκε το συμβούλιο εφετών που θα κρίνει την παράταση ή μη της προφυλάκισης της Εύης Στατήρη στις 3 Σεπτεμβρίου)

Στις 2 Μαρτίου η Εύη Στατήρη μαζί με την Αθηνά Τσάκαλου προφυλακίστηκαν με την κατηγορία της συμμετοχής σε «τρομοκρατική» οργάνωση, εν μέσω διαπόμπευσης από τα ΜΜΕ. Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη του σχεδίου απόδρασης της ΣΠΦ. Ταυτόχρονα με την προφυλάκιση της μητέρας του Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου καθώς και της συντρόφισσας του δεύτερου, η ΣΠΦ και η Αγγελική Σπυροπούλου ξεκίνησαν απεργία πείνας με αίτημα την άμεση αποφυλάκισή τους. Μετά από 31 μέρες απεργίας πείνας και με κάποιους απεργούς στα όρια του θανάτου φάνηκε να υποχωρεί η νέα αριστερή διαχείριση και να ικανοποιεί τα αιτήματά τους περνώντας σχετική τροπολογία. Επί της ουσίας φρόντισε η ίδια η τροπολογία να τεθεί πρακτικά ανενεργή με την προσθήκη της μαγικής λέξης «δύναται» λύνοντας έτσι τα χέρια της αντιτρομοκρατικής και δικαστικής εξουσίας να πράττουν κατά το δοκούν. Γι αυτό και η Αθηνά Τσάκαλου παραμένει εξόριστη στη Σαλαμίνα χωρίς την αναγκαία νοσοκομειακή περίθαλψη και χωρίς τη δυνατότητα να επισκεφθεί τα παιδιά της λόγω των περιοριστικών όρων που της έχουν επιβληθεί ενώ η Εύη παραμένει προφυλακισμένη μετά από πέντε αιτήσεις που προσκρούουν στην άρνηση του ειδικού εφέτη ανακριτή Νικόπουλου καθώς και στα δικαστικά συμβούλια των Πόγκα και Μπαζάκη. Ο Νικόπουλος, η Πόγκα, η Μπαζάκη αλλά και μια σειρά «υπηρέτες» της δικαιοσύνης αποτελούν την αιχμή του δόρατος της επίθεσης του κράτους, μέσω της δικαστικής εξουσίας στις ένοπλες οργανώσεις και ειδικά στα μέλη τους που βρίσκονται αιχμάλωτοι αυτού του πολέμου. Η ομηρία της Αθηνάς Τσάκαλου αλλά και της Εύης Στατήρη ένα στόχο έχουν, να υποχρεώσουν τα μέλη της ΣΠΦ να σκύψουν το κεφάλι, να μην επιχειρήσουν να βαδίσουν στους δρόμους της ελευθερίας, να συμβιβαστούν στον εγκλεισμό, να γίνουν «πειθαρχημένοι» κρατούμενοι, να αποτελέσουν το παράδειγμα για το τι μπορεί να συμβεί σε όποιον αγωνιστεί ή παραβεί τα όρια της αστικής νομιμότητας και παραμείνει ασυμβίβαστος. Συγχρόνως είναι σαφές μήνυμα στους αλληλέγγυους, ειδικά σε όσους επιλέγουν την έμπρακτη αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους και διωκόμενους αγωνιστές, ότι η πόρτα της φυλακής εύκολα μπορεί να ανοίξει και για αυτούς.

Το συμβούλιο εφετών για την παράταση ή μη της προφυλάκισης της Εύης Στατήρη ορίστηκε με διαδικασίες express για την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη, μέσα σε μια πολιτική συγκυρία που την χαρακτηρίζει η ψήφιση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ του τρίτου μνημόνιου που ολοκληρώνει την πολιτική κοινωνικής γενοκτονίας που είχαν επιβάλλει οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Ενός μνημόνιου που συνοδεύεται από την όξυνση της καταστολής που αποτελεί μονόδρομο για την επιβολή του. Η ένταξη οριστικά και αμετάκλητα του ΣΥΡΙΖΑ στις μνημονιακές δυνάμεις είχε ως επακόλουθο την πρόωρη προκήρυξη εκλογών. Εκλογές που στόχο έχουν να αποσπάσουν εκβιαστικά μια νέα εντολή ανάθεσης στο μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ για την διακυβέρνηση της χώρας.

Το συμβούλιο εφετών για την παράταση ή μη της προφυλάκισης της Εύης Στατήρη θα συνεδριάσει εν μέσω προεκλογικής περιόδου και με υπηρεσιακή κυβέρνηση που επικεφαλής θα είναι η νυν πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου και υπουργός δικαιοσύνης ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ο οποίος έχει θητεύσει και ως εισαγγελέας για την αντιμετώπιση της «τρομοκρατίας».

Επιτέλους, σε αυτή την υπηρεσιακή κυβέρνηση το «πινγκ πονγκ» ευθυνών ανάμεσα στη δικαστική εξουσία και την κυβέρνηση για το ποιος έχει την ευθύνη για την μη ικανοποίηση ουσιαστικά των αιτημάτων που έγιναν «δεκτά» μετά την πολυήμερη απεργία πείνας των πολιτικών κρατουμένων δεν θα έχει κανένα πρόσχημα για να συνεχιστεί.

Καλούμε για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου πανελλαδική ημέρα δράσης για την υπόθεση της Εύης Στατήρη.

Συγκέντρωση Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στις 9:00 πμ στο Εφετείο στην οδό Λουκάρεως όπου θα συνεδριάσει το συμβούλιο εφετών εφετών.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΗ ΣΤΑΤΗΡΗ

Συνέλευση αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1548288/


Το συμβούλιο εφετών για την παράταση ή μη της προφυλάκισης της Εύης Στατήρη που βρίσκετε προφυλακισμένη από τις 2 Μαρίου ορίστηκε για την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη.

Συγκέντρωση Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στις 9:00 πμ στο Εφετείο στην οδό Λουκάρεως όπου θα συνεδριάσει το συμβούλιο εφετών.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΗ ΣΤΑΤΗΡΗ

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/59758/


1 2 3 4

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΣΤΑΤΗΡΗ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΣΤΑΤΗΡΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ

Στις 2 του Σεπτέμβρη συμπληρώνονται 6 μήνες από την προφυλάκιση της Εύης Στατήρη.

Σε αυτούς τους έξι μήνες δεν ξεχάσαμε ούτε για μια στιγμή το τρομοθέαμα της τηλεόρασης και τον κανιβαλισμό των δημοσιογράφων εναντίον της, το στημένο κατηγορητήριο του φασίστα ανακριτή Ε. Νικόπουλου, τις κούφιες τροπολογίες για την δήθεν παύση της ποινικοποίηση των συγγενικών σχέσεων των πολιτικών κρατουμένων και τα ψέματα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η σύλληψή της ήταν τα αντίποινα της εξουσίας για την απόπειρα απόδρασης της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Η Εύη κατηγορείται ως μέλος της Σ.Π.Φ. χωρίς να υπάρχει το οποιοδήποτε στοιχείο εναντίον της. Ακόμα και ο εισαγγελέας της υπόθεσης για το σχέδιο απόδρασης έχει προτείνει επανειλημμένως στο δικαστικό συμβούλιο, την άρση της αποφυλάκισής της. Παρ' όλα αυτά τα δικαστικά συμβούλια με προέδρους την Πόγκα και την Μπαζάκη απέρριψαν τις αιτήσεις αποφυλάκισης.

Ο πραγματικός λόγος που η Εύη βρίσκεται ακόμα στη φυλακή είναι ότι είναι η σύζυγος του πολιτικού κρατούμενου των Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμου Τσάκαλου.

Τα παλιά κόλπα της εξουσίας δύσκολα ξεχνιούνται.

Η αιχμαλωσία της Εύης είναι ένας ύπουλος και χυδαίος συναισθηματικός εκβιασμός για να αποσπάσει το κράτος μια δήλωση ανακωχής από τη μεριά του συντρόφου Γεράσιμου Τσάκαλου. Είναι η ίδια τακτική που εφάρμοσε και με τη μητέρα του Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου (που αφού προφυλακίστηκε για ένα μήνα , τώρα ζει με περιοριστικούς όρους που την καθιστούν εξόριστη στο νησί της Σαλαμίνας , δίχως να μπορεί να επισκέπτεται τους γιούς της στη φυλακή), είναι το ίδιο μοτίβο που ακολούθησαν και με τον αδελφό του πολιτικού κρατούμενου των Πυρήνων της Φωτιάς Γ. Πολύδωρου που τον παρέπεμψαν σε δίκη με την κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση.

Ακόμα και για το δικό τους νομικό οπλοστάσιο, τα στοιχεία των κατηγοριών δεν είναι μόνο γελοία αλλά και ανύπαρκτα. Δεν θα ασχοληθούμε όμως άλλο με τον παραλογισμό των νόμων τους . Δεν είμαστε δικηγόροι αλλά αναρχικοί.

Η εποχή που ζούμε είναι ύποπτη και οι καιροί που έρχονται ύπουλοι.

Ο ερχομός της πρώτης αριστερής κυβέρνησης και οι ψευδαισθήσεις ελπίδας που κουβαλούσε μαζί της, δεν πείθουν πλέον κανέναν.

Την εξουσία ακόμα κι αν την βάψεις κόκκινη, παραμένει εξουσία. Η διπρόσωπη ρητορική του Σύριζα, τα ψέματα, , το τρίτο μνημόνιο, η συντηρητική εσωτερική του αναδίπλωση, ισχυροποίησαν το ιδεολογικό άλλοθι του πεσισμού, της ματαιότητας και της κοινωνικής ηττοπάθειας. Το «πρώτη φορά αριστερά» επιβεβαίωσε το αναρχικό σύνθημα «ίδια είναι τα αφεντικά, δεξιά και αριστερά».

Με τη διαφορά επειδή η αριστερή εξουσία εμφανίζεται καμουφλαρισμένη φορώντας το κοινωνικό μακιγιάζ των «καλών προθέσεων» αποδεικνύεται πιο ύπουλη. Δεν ξεχνάμε άλλωστε την απεργία πείνας των πολιτικών κρατουμένων που η διγλωσσία του Σύριζα, τους εξώθησε ένα βήμα πριν από τον θάνατο…Μετά την πρόσφατη μνημονιακή νομοθετική γάγγραινα που εξαπέλυσε η αριστερή κυβέρνηση ακρωτηριάστηκε και η τελευταία ελπίδα που μπορεί να διατηρούσαν ακόμα και οι πιο αφελείς. Είναι δεδομένο πως αφού ακόμα και η αριστερή διαχείριση της εξουσίας απέτυχε να διασώσει την κοινωνική αξιοπιστία του συστήματος, θα δημιουργηθεί ένα κενό. Αν εμείς ως ανταγωνιστικό- αναρχικό κίνημα δεν αξιοποιήσουμε αυτήν την νέα πολιτική κρίση για να γκρεμίσουμε τα ανδρείκελα της εξουσίας από το βάθρο τους, το κενό θα καλυφτεί από πιο ολοκληρωτικούς μηχανισμούς, όπως η δικαστική μαφία και η αστυνομία που παραμένουν αμετακίνητες εκφράζοντας το πιο αυταρχικό και σκληρό κομμάτι της εξουσίας. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι μηχανισμοί μαζί με την εξουσία των δημοσιογράφων, αποτελούν την εμπροσθοφυλακή απέναντι στο αναρχικό κίνημα και τις εξεγερτικές του πρακτικές.

Δεν είναι τυχαίο ότι και στην περίπτωση της Εύης συναντάμε ακριβώς τους ιδίους μηχανισμούς και τις τεχνικές τους μπροστά μας, τα ψέματα των δημοσιογράφων, τις σκευωρίες της αστυνομίας και τα στημένα κατηγορητήρια των δικαστών.

Γι' αυτό η υπόθεση της Εύης δεν είναι μία προσωπική υπόθεση που αφορά έναν στενό κύκλο ανθρώπων. Είναι μια υπόθεση που αφορά συλλογικά όλο το κίνημα.

Δεν είναι απλά ότι η μεθοδευμένη δίωξη εναντίον της είναι μια εικόνα από το αστυνομικό-δικαστικό μέλλον που προετοιμάζεται στα εργαστήρια της εξουσίας. Δεν είναι απλά ότι αυτό που εφαρμόζεται σήμερα στην Εύη είναι κάτι που αύριο μπορεί να εφαρμοστεί στο φιλικό και συγγενικό κύκλο κάθε αναρχικού που παραμένει συνεπής στις ιδέες του και στις πράξεις του…Είναι ότι στην υπόθεση της Εύης συγκρούονται δύο πολιτισμοί. Ο πολιτισμός της εξουσίας και ο πολιτισμός της ελευθερίας.

Έξι μήνες στη φυλακή η Εύη βρέθηκε μπροστά σ' έναν προσωπικό- αξιακό εκβιασμό. Έναν εκβιασμό με αντάλλαγμα την «ελευθερία» της, αν ακολουθούσε τις υπαγορεύσεις του πολιτισμού της εξουσίας που ο καθένας κοιτάει την πάρτη του και το πώς θα βολευτεί. Όλοι γνωρίζουμε πως η εξουσία ήθελε να αποσπάσει μια δήλωση νομιμοφροσύνης, ένα υποτακτικό σκύψιμο του κεφαλιού και αναγνώριση της παντοδυναμίας της. Αντίθετα η Εύη παρέμεινε συνεπής και αξιοπρεπής δίχως να προκαλέσει την εξουσία ή να προσποιηθεί την «μετανιωμένη» για την «ενοχή» της. Γιατί η Εύη είναι «ένοχη» επειδή κόντρα στον πολιτισμό της εξουσίας, δεν εγκατέλειψε τον σύντροφό της στις δύσκολες στιγμές…

Γι' αυτό βαφτίστηκε από τον ανακριτή «μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης».Γι' αυτό βρίσκεται στη φυλακή ήδη έξι μήνες.

Γι' αυτό την αναγνωρίζουμε ως μία από τον δικό μας κόσμο και πολιτισμό, τον κόσμο του αγώνα και της ελευθερίας. Γι' αυτό στεκόμαστε δίπλα της αλληλέγγυοι και θα αγωνιστούμε με κάθε μέσο για την Άμεση Απελευθέρωσή της…

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΣΤΑΤΗΡΗ

Οι ποινικές διώξεις των συγγενών των πολιτικών κρατουμένων είναι η αρχή του φασιστικού ολοκληρωτισμού. Να τσακίσουμε το άδικο, να βάλουμε φωτιά στους νόμους.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

«ΦΤΗΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ

ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΜΙΣΑΝ» (Μ. Λουντέμης).

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Εξεγερσιακοί Αναρχικοί/ ες

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1548393/


1 2 3 4

Λευτεριά στην Εύη Στατήρη!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΗ ΣΤΑΤΗΡΗ
2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ-ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ

Στις 3 Σεπτεμβρίου εξετάζεται απο δικαστικό συμβούλιο η παράταση ή μη της προφυλάκισης της Εύης Στατήρη.

Στα πλαίσια του πανελλαδικού καλέσματος δρασης και αλληλεγγύης που εχει οργανωθεί από συντρόφους για τις 2 Σεπτέμβρη καλούμε και εμείς όλες τις αναρχικές ατομικότητες , τους πυρήνες άμεσης δράσης και τους συντρόφους να σαμποτάρουμε την κανονικότητα και να θέσουμε εκτος λειτουργίας το ρολοϊ της εξουσίας. Με πράξεις αντιπληροφόρησης (αφίσσες,τρικάκια, πανό, συνθήματα)να σπάσουμε τη σιωπή, με δράσεις και σαμποτάζ να τερματίσουμε την ακινησία της παθητικότητας.

Στις 2 Σεπτεμβρίου να προκαλέσουμε τον κόσμο της οργανωμένης απάθειας με εχθρικές χειρονομίες ανυποταξίας.

ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ
ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΣΤΑΤΗΡΗ
2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ
3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

αναρχικές ατομικότητες που τείνουν στο χάος

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1548408/


1 2 3 4

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΣΤΑΤΗΡΗ

Στις 3 Σεπτεμβρίου στο Εφετείο θα συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο με πρόεδρο την Χαλεβίδου για την παράταση ή μη της προφυλάκισης της Εύης Στατήρη.

Η πρόεδρος Χαλεβίδου είναι η ίδια που αποφάσισε πριν λίγο καιρό την αποφυλάκιση του νεοναζί βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.Τώρα θα φανεί κατά πόσο η δικαιοσύνη ειναι "τυφλή" και "αμερόληπτη" ή απλά κάνει τα στραβά μάτια όταν πρόκειται για σκάνδαλα υπουργών, αυθαιρεσίες μπάτσων και αποφυλακίσεις νεοναζί και εξαντλεί την εκδικητικότητά της στους πολιτικούς κρατούμενους και τις οικογένειές τους.

Είναι γνωστό σε όλους οτι η υπόθεση της Εύης Στατήρη κατασκευάστηκε με στημένες κατηγορίες στο γραφείο του ανακριτή Ε.Νικόπουλου.Ο Ε.Νικόπουλος είναι γνωστός για τις ακροδεξιές του πρακτικές, ο οποίος προήχθει με σκιώδης τρόπο στη θέση του ειδικού εφέτη ανακριτή, μετά απο προσωπικές παρεμβάσεις του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Νικόπουλου, ο οποίος είναι θείος του, καθώς και του προσωπικού του μέντορα Χ.Αθανασίου, πρώην υπουργού Δικαιοσύνης.Η σκανδαλώδης τοποθέτηση του Νικόπουλου στη θέση του ειδικού εφέτη ανακριτή προκάλεσε θόρυβο ακόμα και εντός των δικαστικών κύκλων, καθως ήταν απροκάλυπτο πως εξυπηρετούσε πολιτικές σκοπιμότητες.Ουσιαστικά στην περίπτωση της Εύης Στατήρη ο ανακριτής Ε.Νικόπουλος εκτέλεσε συμβόλαια δίωξης και προφυλάκισης καθ΄υπαγόρευση του δεξιού πολιτικού του περιβάλλοντος και του πνευματικού του πατέρα Χ.Αθανασίου ο οποίος ήθελε να πάρει τη ρεβάνς απ΄τους πολιτικούς κρατούμενους για την επερχόμενη κατάργηση των φυλακών τύπου Γ οι οποίες ήταν το προσωπικό- πολιτικό του στοίχημα.Φυσικά η "πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνηση του Συριζα γνώριζε όλες τις δολοπλοκίες και απλά στάθηκε σιωπηλά συνένοχη εξαγγέλλοντας ψεύτικες υποσχέσεις(τροπολογία Παρασκευόπουλου)για παύση των διώξεων συγγενικών προσώπων με σκοπό να αποπροσανατολίσει και να σαμποτάρει την απεργία πείνας εκείνων των ημερών.

Εδώ και 6 μήνες η Εύη Στατήρη κρατείται φυλακισμένη με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ την συζυγική της σχέση με τον πολιτικό κρατούμενο της Σ.Π.Φ. Γεράσιμο Τσάκαλο.

Εδώ και 6 μήνες ο ειδικός εφέτης ανακριτής Ε.Νικόπουλος εξαντλεί την εκδικητικότητά του προς τους πολιτικούς κρατούμενους στην υπόθεση της Εύης.

Εδώ και 6 μήνες αυτό που συντελείται με την συνεχιζόμενη προφυλάκιση ενός ανθρώπου, είναι ένα αισχρό πραξικόπημα στην αλήθεια.

Σε μια χώρα που η εξουσία εκδικείται τους πολιτικούς της αντιπάλους, προφυλακίζοντας τους συγγενείς τους η ελευθερία και η δικαιοσύνη δεν κατοικούν πλέον εκεί...

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΣΤΑΤΗΡΗ(ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ)

ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΕΞΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΥ

(κρατείται εξόριστη για την ιδια υπόθεση στο νησί της Σαλαμίνας διχως να της επιτρέπεται να επισκεφτεί τους γιους της στις φυλακές,ούτε να κάνει ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα)

ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Πρωτοβουλία ενάντια στις φυλακές

Σεπτέμβρης 2015 Αθήνα

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1548432/