Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στις 9.00 πμ

Δίκη Παύλου Αντωνόπουλου

Στις 4 Δεκεμβρίου δικάζεται εξ αναβολής ο αγωνιστής της αντιδικτατορικής πάλης και στέλεχος του Δημοσιοϋπαλληλικού και εκπαιδευτικού κινήματος Αντωνόπουλος Παύλος που είχε συλληφθεί το Γενάρη του 2014. Είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια ανοιχτής συνέντευξης Τύπου που έδινε μπροστά στα Προπύλαια μαζί με άλλα στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος και πολιτικών Οργανώσεων, καταγγέλλοντας την απαγόρευση από την Αστυνομία της συγκέντρωσης που είχε προκηρυχτεί ενόψει της ανάληψης από τη χώρα μας της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η σύλληψή του είχε καθαρά τρομοκρατικό χαρακτήρα κι έγινε από τον επικεφαλής των δυνάμεων των ΜΑΤ γνωστό για τη δράση του Λυκιαρδόπουλο, παρά το ότι ο Διοικητής των παριστάμενων αστυνομικών δυνάμεων είχε δώσει άδεια να ολοκληρωθεί η συνέντευξη των περίπου 15 αντιπροσώπων.

Η παρουσία όλων μας στα Δικαστήρια της Ευελπίδων το πρωί στις 9:00 π.μ. στις 4 Δεκεμβρίου πρέπει να είναι η απάντηση του εργατικού κινήματος στην κρατική τρομοκρατία που επιβάλλεται από τις Κυβερνήσεις και την Ευρωπαϊκή Ένωση για να καμφθούν οι αντιδράσεις των εργαζομένων ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται εδώ και χρόνια. Απαιτούμε την αθώωση του αγωνιστή Αντωνόπουλου Παύλου και ζητάμε από την Κυβέρνηση να σταματήσει τη βιομηχανία Δικών κατά εκατοντάδων και χιλιάδων αγωνιστών αυτή την περίοδο.

πηγή : http://eek.gr/index.php/oldermags/eventdetail