Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010 στις 8.30 πμ

3 καλέσματα : 1 2 3

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στο εφετείο

11______.jpg

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο εφετείο Λουκάρεως όπου έχουν καλεστεί από τους ανακριτές Μόκκα και Μπαλντά ως κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα οι Μαρία Μπεραχά και Νίκος Μαλαπάνης.

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...


1 2 3

Την Πέμπτη 11 Νοέμβρη, στο εφετείο Αθηνών, στη συμβολή των οδών Λουκάρεως & Λεωφ. Αλεξάνδρας, καλούνται, από ειδικούς εφέτες ανακριτές, οι Μαρί Μπεραχά και Νίκος Μαλαπάνης να απολογηθούν για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, με την κατηγορία, βάσει του τρομονόμου, της «συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση» (σε βαθμό κακουργήματος).

Πρόκειται για την πλέον εξόφθαλμη περίπτωση ποινικοποίησης των συγγενικών, φιλικών ή πολιτικών σχέσεων αφού η Μαρί Μπεραχά είναι η σύντροφος του Κώστα Γουρνά και ο Νίκος Μαλαπάνης στενός του φίλος, πάνω από μια δεκαετία.

Η κατασταλτική ωμότητα και η δικαστική αθλιότητα σε όλο τους το μεγαλείο. Μετά τις κλητεύσεις για «μαρτυρικές καταθέσεις» 24 τουλάχιστον ανθρώπων από το συντροφικό, φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον των 6 φυλακισμένων για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα (εκ των οποίων οι 3 έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη και οι άλλοι 3 αρνούνται τις κατηγορίες), οι πλέον κοντινοί τους άνθρωποι κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος, αντιμετωπίζοντας την απειλή της προφυλάκισης.

Η κρατική τρομοκρατία δε θα περάσει. Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη Μαρί Μπεραχά και στον Νίκο Μαλαπάνη,

κάλεσμα : Ρεσάλτο

πηγή : http://anarxiko-resalto.blogspot.com/2010/11/...


1 2 3

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στην Μ. Μπεραχά και στον Ν.Μαλαπάνη που καλούνται σε απολογία ως κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα

κάλεσμα : Δράση για την Ελευθερία

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...