Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στις 22.00

Nafale Tomo (Mask Dance) & carnival party

Σάβ Φεβρουαρίου μ.μ. Nafale Tomo Mask Dance

Για να γιορτάσουμε την έναρξη του καρναβαλιού, η χορευτική ομάδα «Ubuntu Drum and Dance Group» σας προσκαλεί σε μια καταπληκτική και εξωτική παράσταση, η οποία περιλαμβάνει το «Χορό των Μασκών», κατευθείαν από τα βάθη της Αφρικής!!! Βεβαιωθείτε ότι θα φέρετε και τις δικές σας μάσκες, φορέστε τις αποκριάτικες φορεσιές και τα παπούτσια χορού σας, γιατί αυτό που θα ακολουθήσει την παράσταση θα είναι ένα φανταστικό αποκριάτικο πάρτυ
.
Σαββάτο, 20 Φεβρουαρίου
22:00 - 23:30 Το UBUNTU DRUM and DANCE GROUP είναι ένα Παν- Aφρικανικό, μουσικοχορευτικό γκρουπ που έχει ως στόχο την προώθηση της Αφρικανικής κουλτούρας και προσπαθεί να φέρει ενότητα και χαρά στους ανθρώπους μέσω της μουσικής και του χορού.

Στη Νοτιοαφρικανική γλώσσα Ζούλου, η λέξη 'ubuntu' σημαίνει ανθρωπιά, συμπόνοια και ευγένεια. Πιστεύουμε στην λαική παροιμία :"Umuntu Ngumuntu Ngabantu", που σημαίνει: "ένας άνθρωπος είναι άνθρωπος χάρις στους άλλους ανθρώπους". Με λίγα λόγια, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για να επιβιώσουμε.

Ακολουθώντας, λοιπόν, το πνεύμα του Ubuntu, η ομάδα μας παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς και μουσικές από όλη την Αφρική!
Οι χορευτές και οι μουσικοί της ομάδας μας είναι από διάφορα μέρη της Αφρικής και καλωσορίζουμε όποιοι/ες θέλουν να μοιραστούν μαζί μας το πάθος για τη μουσική και τον χορό!

πηγή : http://www.embros.gr/sab-20-febroyarioy-22-00