Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 19.00

Συνέλευση για το συντονισμό δράσεων

Το ΕΜΠΡΟΣ χωρίς ρεύμα

taiped

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια δε συνδέουν το ρεύμα .....

Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τις 16/2 το πρωί που κόπηκε η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός.
Όλη η έγνοια των υπαιτίων γι' αυτή την επίθεση είναι να μην υποστούν το πολιτικό κόστος!

Το Εμπρός δεν είναι, μόνο, ένας ακόμα ελεύθερος αυτοδιαχειριζόμενος χώρος που πλήττεται από την κρατική καταστολή και τις μνημονιακές πολιτικές αλλά και ένα κομβικό σημείο συνάντησης, δικτύωσης και συνδιαλλαγής όλων των χώρων και των κινημάτων. Ένας χώρος ελεύθερης έκφρασης από τα κάτω, αντιιεραρχικός και αντιεμπορευματικός. Γι' αυτό στοχοποιείται.

kliste to taiped

Δεν μπορούμε με κανένα τρόπο να επιτρέψουμε τη φίμωσή του!
Όλοι και όλες θα είμαστε εκεί, κάθε μέρα, για να διασφαλίσουμε ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, όπως ήδη έχει γίνει τις δύο τελευταίες μέρες, με τη στήριξη της γειτονιάς.
Οι χιλιάδες κόσμου (από καλλιτεχνικές ομάδες, συλλογικότητες, κοινωνικές αντιδομές κλπ) που συμμετείχαμε και πλαισιώσαμε, τα τελευταία χρόνια, τα δρώμενα στο Εμπρός, δεν θ' αφήσουμε να περάσει αυτό!

taiped

Το Εμπρός είναι μια ανάσα στο κέντρο της πόλης. Δε θα μας την κόψετε!

«Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε»… θα προκληθεί κι άλλος!
«Επιπλέον, θα υπάρξει» από το Εμπρός, «πρωτοβουλία διαλόγου» με όσους πλήττονται από το ΤΑΙΠΕΔ, με σκοπό το συντονισμό και την κλιμάκωση των δράσεων «για την οριστική διευθέτηση του θέματος».

Υποστηρίξτε το ΕΜΠΡΟΣ - Κυριακή στις 7:00 μ.μ. καλούμε όλες και όλους στην συνέλευση μας για να συντονίσουμε τις δράσεις μας

πηγή : http://www.embros.gr/to-embros-xoris-revma.ht