Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 στις 8.30 πμ

6 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6

Αντιφασιστική συγκέντρωση

πηγή : https://keerfablog.wordpress.com/2016/06/12/a


1 2 3 4 5 6

Αντιφασιστική συγκέντρωση 27 Ιούνη, 8.30πμ, Εφετείο Αθηνών, Λ.Αλεξάνδρας & Λουκάρεως ενάντια στους δολοφόνους νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Στις 27 Ιούνη συνεχίζεται στο Εφετείο Αθηνών η δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Είναι ένα βήμα μπροστά, που κερδήθηκε μετά από τις επίμονες προσπάθειες της οικογένειας Φύσσα, της πολιτικής αγωγής και με τη στήριξη του αντιφασιστικού κινήματος .

Ειδικά αυτή την περίοδο που βλέπουμε σε όλη την Ευρώπη κάθε είδους φασιστικά μορφώματα να παίζουν το χαρτί του ρατσισμού και της ισλαμοφοβίας ενάντια στους πρόσφυγες, όταν πριν λίγες μέρες άτομο με σχέση με νεοναζί οργανώσεις δολοφόνησε τη βουλευτίνα του Εργατικού κόμματος στη Βρετανία, έχει τεράστια σημασία να τους φράξουμε κάθε δρόμο. Να μην τους αποδεχόμαστε σαν «νόμιμο πολιτικό κόμμα». Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις προσπάθειές τους να εμφανίσουν τα τάγματα εφόδου σαν δήθεν επιτροπές αγανακτισμένων κατοίκων κατά των προσφύγων και των αντιφασιστών, όπως έγινε στις 8 Απρίλη στον Πειραιά.

Η ΑΝΤΑΣΥΑ στηρίζει την κινητοποίηση την πρώτη μέρα μεταφοράς της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο την Δευτέρα 27 Ιούνη Αθηνών στις 8.30πμ, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως. Επίσης θα έχει παρουσία και στις επόμενες δικάσιμες (30 Ιούνη και 4,8,11,14,15,21 και 25 Ιούλη), μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου και στις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών .

  • Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής
  • Να σταματήσει κάθε διευκόλυνση και οικονομική ενίσχυση στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση από τη Βουλή.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

πηγή: http://antarsya.gr/node/3903


1 2 3 4 5 6

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΙΣ 27/6, 8.30πμ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στην αίθουσα των Γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, θα συνεχιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής με τις καταθέσεις δυο φίλων του δολοφονημένου, από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, Παύλου Φύσσα.

Με απόφαση της έδρας οι 18 κατηγορούμενοι της υπόθεσης Φύσσα, θα υποχρεωθούν να καθίσουν στο εδώλιο των κατηγορουμένων. Θα υποχρεωθεί να ξαναεμφανιστεί στην αίθουσα και ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του και την κατ΄οίκον κράτηση του, δεν έχει παρουσιαστεί καθόλου στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου, για πρώτη φορά μετά από 14 μήνες η δίκη θα διεξαχθεί στην Αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών, εκεί που θα έπρεπε να διεξάγεται από την αρχή.

Ο αντιφασιστικός συντονισμός Αθήνα Πειραιά καλεί σε συγκέντρωση έξω από το Εφετείο τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 8.30 το πρωί.

αντιφασιστικός συντονισμός Αθήνα Πειραιά

πηγή: http://www.antinazizone.gr/2016/06/276-830.html


1 2 3 4 5 6

ΠΟΣΠΕΡΤ:ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 27 ΙΟΥΝΗ 8.30ΠΜ, ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 27 ΙΟΥΝΗ
8.30ΠΜ, ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ

Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής
Η συνέχιση της δίκης και η καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα αποτελεί κεντρικό σταθμό για να πισωγυρίσουν παντού οι φασίστες. Η μεταφορά της δίκης στο Εφετείο μετά το δραματικό διάβημα της Μάγδας, μητέρας του Παύλου Φύσσα ανοίγει τη δυνατότητα να φτάσουμε στην ολοκλήρωση της δίκης και στην τιμωρία των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής. Είναι μια μάχη για όλο το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα, για κάθε δημοκράτη που θέλει να μπει τέλος στην ασυλία που απολάμβανε η Χρυσή Αυγή και την κάλυψη της δράσης της από το κρατικό μηχανισμό και την Αστυνομία.

Με την μαζική μας παρουσία τόσο στην αίθουσα του Εφετείου όπου τα θύματα των δολοφονικών επιθέσεων στέκονται αντιμέτωπα με την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσή Αυγής, όσο και στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, στέλνουμε το μήνυμα ότι είναι ώρα να τελειώνουμε με τα δολοφονικά τάγματα εφόδου των φασιστών.

Δεν θα επιτρέψουμε στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν και επιτέθηκαν με αγριότητα κατά των Αιγύπτιων ψαράδων, των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και εκατοντάδων άλλων μεταναστών, αγωνιστών, ομοφυλόφιλων, Ρομά, γυναικών να παριστάνουν το «νόμιμο πολιτικό κόμμα.»

Δεν θα επιτρέψουμε την επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές μας, φορώντας τον μανδύα των «επιτροπών κατοίκων» δήθεν αγανακτισμένων, χύνοντας ρατσιστικό δηλητήριο κατά των προσφύγων, οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας κατατρεγμένοι από τους πολέμους και τις καταστροφές. Ηδη, οι επιθέσεις τους με σιδερόβεργα κατά δημοσιογράφου στον Πειραιά στις 8 Απρίλη δείχνουν ότι επιχειρούν να επανέλθουν. Είναι απαράδεκτη η ανοχή της δράσης των υπόδικων χρυσαυγιτών σε οργανωμένες επιθέσεις κατά αγωνιστών των κινημάτων.

Μην ξεχνάμε τη δολοφονία της βρετανίδας βουλευτίνας του Εργατικού Κόμματος Τζό Κόξ από άτομο με σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις που είναι μια προειδοποίηση για το που μπορούν να φτάσουν στην Ευρώπη οι φασίστες, αν δεν τους σταματήσουμε αποφασιστικά εδώ και τώρα.
Η Τζούντυ Κόξ πρωτοστατούσε στον αγώνα για υποδοχή των προσφύγων στη χώρα της.

Στηρίζουμε την κινητοποίηση την πρώτη μέρα μεταφοράς της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών, την Δευτέρα 27 Ιούνη και συγκέντρωση στις 8.30πμ στην Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως.

Στηρίζουμε την αντιφασιστική κινητοποίηση διαρκείας με παρουσία στην αίθουσα του δικαστηρίου και στις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών στις 30 Ιούνη αλλά και στις υπόλοιπες δικάσιμους του Ιούλη: 4,8,11,14,15,21 και 25.

ΠΟΣΠΕΡΤ

πηγή: https://keerfablog.wordpress.com/2016/06/24/%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-27-%ce%b9/


1 2 3 4 5 6

Γ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 27 ΙΟΥΝΗ, 8.30ΠΜ,

988915_831827880220769_2827605748578051491_n

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 27 ΙΟΥΝΗ, 8.30ΠΜ,
ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣEΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Έφτασε η ώρα να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι τραμπούκοι της εργοδοσίας που επιτέθηκαν δολοφονικά στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, οι ρατσιστές που επιτέθηκαν στους Αιγυπτίους ψαράδες αλλά και σε εκατοντάδες μετανάστες στις γειτονιές, αγωνιστές των κινημάτων, εβραίους, Ρομά, ομοφυλόφιλους και ανάπηρους.

Είμαστε στο πλευρό όλων των θυμάτων, στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα! Με την μαζική μας παρουσία τόσο στην αίθουσα του Εφετείου, όπου τα θύματα των δολοφονικών επιθέσεων στέκονται αντιμέτωπα με τους δολοφόνους νεοναζί, όσο και στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η δίκη με την καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, χωρίς την παραμικρή έκπτωση, που είναι αίτημα του εργατικού κινήματος.

Για να μπει τέλος στο σκανδαλώδες καθεστώς ασυλίας των νεοναζί, που φοράνε τη προβιά του «πολιτικού κόμματος».

Απαιτούμε την άμεση διακοπή κάθε διευκόλυνσης και οικονομικής ενίσχυσης στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση από τη Βουλή.

Δεν θα επιτρέψουμε την επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές μας, φορώντας τον μανδύα των «επιτροπών κατοίκων» δήθεν αγανακτισμένων για να χύνουν ρατσιστικό δηλητήριο κατά των προσφύγων, οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας κατατρεγμένοι από τους πολέμους και τις καταστροφές. Ήδη, οι επιθέσεις τους με σιδερόβεργα κατά δημοσιογράφου στον Πειραιά στις 8 Απρίλη δείχνουν ότι επιχειρούν να επανέλθουν. Είναι απαράδεκτη η ανοχή της δράσης των υπόδικων χρυσαυγιτών σε οργανωμένες επιθέσεις κατά αγωνιστών των κινημάτων. Έπρεπε να ξαναπάνε φυλακή αμέσως.

Η Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας σύμφωνα με τις αποφάσεις της συμμετείχε από την πρώτη μέρα της δίκης στις κινητοποιήσεις στις φυλακές Κορυδαλλού. Στηρίζουμε την αντιφασιστική κινητοποίηση διαρκείας, με παρουσία στην αίθουσα του δικαστηρίου και στις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, στην Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως στις 8.30πμ, στις δικάσιμες: 27, 30 Ιούνη και τον Ιούλη 4,8,11,14,15,21 και 25.

Ενισχύουμε οικονομικά την καμπάνια για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.
Στείλτε την οικονομική ενίσχυση στον Λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αρ. Λογαριασμού 167 470832-65, ΙΒΑΝ GR78 0110 1670 0000 1674 7083 265
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC ETHNGRAA
Δηλώστε συμμετοχή στην καμπάνια
Όνομα
Επίθετο
Ιδιότητα
Τηλ
Email.
Στείλτε email στο antiexracismfaexscism@yaexhoo.gr

Γ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΑΫΓΕΤΟΥ 60, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ - ΦΑΞ: 210 2012013
g.elexme.athinexas@gmailex.com

πηγή: https://keerfablog.wordpress.com/2016/06/23/%ce%b3-%ce%b5%ce%bb%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9/


1 2 3 4 5 6

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΕΝΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 27/6/2016

pir4

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΕΝΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 27/6/2016

Συνεχίζεται στις 27/6/2016 στο Εφετείο των Αθηνών η δίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής.
Η συνέχιση και η ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας αλλά και η καταδίκη της δολοφονικής νεοναζιστικής συμμορίας αποτελεί καθολικό αίτημα του εργατικού και λαϊκού κινήματος έτσι ώστε και δικαστικά να υποστούν τις συνέπειες της εγκληματικής δράσης τους.
Ταυτόχρονα το εργατικό κίνημα δίνει καθημερινά μάχη να απομονωθεί στα συνδικάτα, στους χώρους δουλειάς, στις λαϊκές συνοικίες και γειτονιές, ιδεολογικά και πολιτικά η Χρυσή Αυγή.
Οι πρόσφατοι αγώνες και κινητοποιήσεις ενάντια στον ρατσισμό, την ξενοφοβία από το αντιφασιστικό και εργατικό κίνημα και η μεγάλη απήχησή τους στον λαό δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει όλο το λαϊκό και μαζικό κίνημα ώστε να τσακισθεί κάθε απόπειρα και προσπάθεια των νεοφασιστών να σηκώσουν κεφάλι και να αποκτήσουν λαϊκά και κοινωνικά ερείσματα.
Κάθε αδράνεια και ανοχή στην ξενοφοβία των νεοφασιστών συνιστά ενθάρρυνση της ρατσιστικής πολιτικής τους.
Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλα τα εργατικά συνδικάτα, σε όλες τις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές συλλογικότητες να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση στις 27/6/2016 και ώρα 8.30 π.μ έξω από το Εφετείο της Αθήνας στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Λουκάρεως.

Το Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ

πηγή: https://keerfablog.wordpress.com/2016/06/23/%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4-%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b4%ce%b9/