Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στις 16.30

Προσυγκέντρωση για την αντιφασιστική διαδήλωση

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι, Σάββατο 17 Σεπτέμβρη, 6μμ

17-18-19 Σεπτέμβρη, 3 μέρες δράσης στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, 6ΜΜ

ΜΝΗΜΕΙΟ, ΟΔΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ 60 (ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΛΔΑΡΗ), ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αντιφασιστικό Κερατσίνι!

Προσυγκεντρώσεις στις γειτονιές της Αθήνας

για την πορεία στις 17/9 Κερατσίνι:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Έξοδος ΜΕΤΡΟ (Πειραιώς), 4.30μμ

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Πλατεία Γαρδένιας, 4μμ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΒΥΡΩΝΑΣ: Μετρό Ευαγγελισμού, 4.30μμ

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Τραμ Αγίας Φωτεινής, 4μμ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Μετρό Ελληνικού, 4μμ

ΒΡΙΛΗΣΙΑ: Σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας, 4.30μμ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΜΕΤΡΟ, 4.30μμ

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: ΗΣΑΠ, 4.30μμ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΗΣΑΠ, 4.30μμ

ΜΑΡΟΥΣΙ: ΗΣΑΠ, 4.30μμ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Πλατεία Δημαρχείου, 4.30μμ

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ: Κεντρική πλατεία, 4.30μμ

ΑΙΓΑΛΕΩ: ΜΕΤΡΟ, 4.30μμ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Πλατεία Τζάντε (Πετρουπολέως), 4.30μμ

ΙΛΙΟΝ: Κεντρική πλατεία, 4.30μμ

Σάββατο 17/9,

πανελλαδική μέρα διαδηλώσεων

Κυριακή 18/9

Συναυλία στον ΟΛΠ Πειραιά

Προσυγκέντρωση ΗΣΑΠ Πειραιά 7μμ

Δευτέρα 19/9, 8.30πμ

Συγκέντρωση-Παρουσία

στη Δίκη της ΧΑ, Εφετείο Αθηνών

Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής!

Στο Κερατσίνι και σε πολλές πόλεις διαδηλώνουμε στις 17 Σεπτέμβρη, τρία χρόνια από την μέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής Νίκαιας. Ο Ρουπακιάς,δολοφόνησε το μουσικό Παύλο Φύσσα- Killah P με μαχαίρι στη καρδιά, όταν στάθηκε όρθιος μπροστά στο χρυσαυγίτικο τάγμα,αρνούμενος να φύγει από τη γειτονιά του.

Οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν για δεκαοκτώ μήνες στη φυλακή αλλά οι μηχανισμοί της δικαιοσύνης αργοπόρησαν τόσο πολύ ώστε ούτε ένας δεν βρίσκεται σήμερα έγκλειστος. Η δίκη τους που ξεκίνησε στις 20 Απρίλη 2015, συνεχίζεται και θα χρειαστεί πάνω από ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί.

Η δίκη μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Εφετείο Αθηνών μετά από σκληρή προσπάθεια της οικογένειας Φύσσα,της πολιτικής αγωγής και του αντιφασιστικού κινήματος.Ο νεοναζί προσπαθούν να συνεχίσουν την ρατσιστική και εμετική τους δράση, παριστάνοντας το «νόμιμο κόμμα» όπως όλα τα άλλα!

Δεν θα τους αφήσουμε!

Βρεθήκαμε μπροστά τους κάθε φορά που επιχειρούσαν να χύσουν ρατσιστικό δηλητήριο κατά των προσφύγων, όπως έγινε στο Πειραιά στις 8 Απρίλη, όταν με την κάλυψη της Αστυνομίας επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και αντιφασίστες.

Είναι σκάνδαλο η κάλυψη τους από την Αστυνομία ακόμη και τη πρώτη μέρα τη δίκης στο Εφετείο, επιχειρώντας να αποκλείσουν τους αντιφασίστες από το κοινό της δίκης.

Το ότι δικάζονται οι νεοναζί δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε με τη φασιστική απειλή. Γι αυτό έχει μεγάλη σημασία η στήριξη της καμπάνιας για τη δίκη-καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Η φασιστική απειλή τροφοδοτείται από τις πολιτικές του ρατσισμού, των επεμβάσεων και της λιτότητας των κυβερνήσεων της ΕΕ.

Είναι η ρατσιστική πολιτική των κυβερνήσεων που τους ανοίγει το δρόμο με τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, το κλείσιμο των συνόρων, τους φράχτες, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μαζί με τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις από τη Συρία μέχρι το Αφγανιστάν, την Ασία, την Αφρική. Στη Γαλλία, η εργατική αντίσταση έδειξε το δρόμο για να σταματήσει η πορεία της Λεπέν προς τη διεκδίκηση της προεδρίας της Γαλλίας. Στην Αυστρία, το αντιφασιστικό κίνημα μπροστά στην πρόκληση της επανάληψης των εκλογών για την προεδρία στις 2 Οκτώβρη, όπου ο ακροδεξιός υποψήφιος διεκδικεί τη ρεβάνς.

Η ήττα των νεοναζί στην Ελλάδα με το τσάκισμα της Χρυσής Αυγής θα στείλει το μήνυμα ότι δε περνάνε πουθενά!

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες που δίνουμε τη μάχη για να σώσουμε τις δουλειές, τους μισθούς, τις συντάξεις από τις περικοπές, για να σώσουμε τις δημόσιες υπηρεσίες, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τη συγκοινωνία, το νερό, το Ελληνικό από το ξεπούλημα και τις ιδιωτικοποιήσεις, όλοι και όλες που στηρίζουμε το κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, χρειάζεται να στηρίξουμε αποφασιστικά την καμπάνια για τη δίκη-καταδίκη της Χρυσής Αυγής,με αποστολή παρατηρητών στη δίκη και οικονομική ενίσχυση, όσο διαρκεί η μακρόσυρτη διαδικασία της δίκης.

Καλούμε τα συνδικάτα, τις αντιφασιστικές κινήσεις, τις κινήσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, τους φοιτητικούς συλλόγους,τις κινήσεις LGTBQ, αναπήρων και Ρομά να στηρίξουν τις διαδηλώσεις στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, να στηρίξουν την καμπάνια για τη δίκη-καταδίκη της Χρυσής Αυγής με παρουσία στο ακροατήριο της δίκης.

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/20...