Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 30/1/2016

Στις 30/1/2016 συλλαμβάνεται σε αντιφασιστική πορεία ο σύντροφός και μέλος του στεκιού μας Γ. Κουβεδάκης.Η πορεία αφού πέρασε απο κεντρικούς δρόμους, κατευθύνθηκε στην πλατεία Βικτωρίας, όπου εκείνη την ώρα υπήρχε καλεσμένη συγκέντρωση από αυτοοργανωμένα εγχειρήματα για την αποτροπή φασιστικής επιθεσης σε πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι έμεναν εκεί.Αμέσως μετά την άφιξη των αντιφασιστών επί της πλατείας, πραγματοποιήθηκε επίθεση από κομμάτι των παρευρισκόμενων σε ομάδες της ''ΔΙ.ΑΣ'', οι οποίες επιχείρησαν ματαίως να συμβάλλουν στην κάμψη του αντιφασιστικού φρονήματος και καθήκοντος εκείνης της ημέρας.Οι αντιφασιστικές δράσεις και η επιφυλακή εκείνης της εβδομάδας οδήγησαν τους φασίστες απο την πλατεία Ρηγίλης στην υπό αστυνομική επίβλέψη τρύπα τους στο Στ. Λαρίσης.

Οι ένστολοι ''προστάτες'' των κυρίαρχων και οι φασίστες θέλουν να τρομοκρατήσουν το λαό, ώστε να μείνει απαθής μπροστά στην φτώχεια και την εξαθλίωση, που του επιβάλλουν.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ...

Με την συλλογικοποιήση,την αυτοοργάνωση,την αλληλοβοήθεια και την αντίσταση, ο κόσμος της ισότητας,της αλληλεγγύης και της ελευθερίας είναι εφικτός!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΒΕΔΑΚΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 20/9/16 09:00 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΤ. 7

16/9/2016

Αντιφασιστικό-αντιεξουσιαστικό στέκι ΔΙΣΤΟΜΟ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1562969/


ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 30/1/16


Ο αγωνιστής Γ. Κουβεδάκης, μέλος του αντιφασιστικού στεκιού ΔΙΣΤΟΜΟ συνελήφθει από τις συμμορίες των ΔΙΑΣ στα γεγονότα της συγκέντρωσης στην πλ. Βικτωρίας`στις 30/1/16. Η συγκέντρωση, καλεσμένη από αυτοοργανωμένα εγχειρήματα και συλλογικότητες, ήρθε σε αντιπαράθεση με τις κατασταλτικές δυνάμεις, όταν αυτές επιχείρησαν να επιβάλλουν την παρουσία τους στην περιοχή.


Ο σύντροφός μας δικάζεται πρωτόδικα στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 20/9. Απέναντι στις διώξεις του κράτους και της καταστολής να συλλογικοποιήσουμε τις αντιστάσεις μας και την αλληλεγγύη του αγώνα.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΟ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΤΡΙΤΗ 20/9/16 9.00π.μ
Δικ. Ευελπίδων κτ. 7


Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1563001/