Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους αναρχικούς Ναξάκη-Σαραφούδη

Ενημέρωση για το εφετείο των αναρχικών Ναξάκη-Σαραφούδη [συνεδρίαση 11/10]

Στην συνεδρίαση στις 11/10 για την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της ληστείας τράπεζας στο Πυγετό Λάρισας, κατέθεσαν το στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής Χαρδαλιάς καθώς και μάρτυρες υπεράσπισης του συντρόφου Γ.Σαραφούδη.

Ο Χαρδαλιάς δεν είχε να πει κάτι για τους αναρχικούς Σαραφούδη και Ναξάκη, και ούτε κατέδειξε κάποιο στοιχείο σύνδεσης των δυο συντρόφων με τα κρησφύγετα και την δράση της οργάνωσης για την οποία κατηγορούνται. Οι μάρτυρες υπέρασπισης μίλησαν για τον σύντροφο Γρηγόρη, την γνωριμία τους, τη σχέση που τους συνδέει και απάντησαν στις ερωτήσεις της έδρας.

Οι αρχικές τους ποινές σε αυτό το δικαστήριο ήταν 16 χρόνια έκαστος. Οι σύντροφοι Γ.Σαραφούδης και Γ.Ναξάκης συνελήφθησαν στις 30 Απριλίου 2013 στην περιοχή της Ν.Φιλαδέλφειας, μαζί με τους τότε καταζητούμενους Α.Ντάλιο και Φ.Χαρίση. Ο Γρηγόρης έχει καταδικάστει σε 8 χρόνια φυλάκισης, επίσης, για ληστεία τράπεζας στον Φιλώτα. Η επόμενη συνεδρίαση είναι στις 24/10 στην αίθουσα Δ120Γ στις 9:00, ημέρα κατά την οποία θα γίνει η απολογία του αναρχικού Γ.Σαραφούδη.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης 24/10-9:00-Δ120Γ(εφετείο Λουκάρεως)

Λευτεριά σε όσους είναι στα κελιά

Δίπλα στους αιχμάλωτους συντρόφους μας

αλληλέγγυοι/ες

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1563861/


Δευτέρα 24/10 το εφετείο των αναρχικών Ναξάκη-Σαραφούδη

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 9π.μ. συνεχίζεται το εφετείο των αναρχικών Ναξάκη-Σαραφούδη στην αίθουσα Δ120Α στον 6ο όροφο του εφετείου στην Λουκάρεως.

Το εφετείο βρίσκεται στο στάδιο των απολογιών και την Δευτέρα τοποθετείται ο σύντροφος Γρηγόρης Σαραφούδης.

Ένα κίνημα οφείλει να έχει τη συνείδηση πως η υπεράσπιση των αιχμαλώτων του, των πολιτικών κρατούμενων, είναι πρωταρχικό καθήκον ζωτικής σημασίας για την ίδια του την ύπαρξη και την εξέλιξή του.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΩΝ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/66435/