Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγώνα των απολυμένων του "B-BLUZ"

Το Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων καλεί σε:

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων για την δικαίωση των 2 απολυμένων εργαζομένων του μαγαζιού "B-BLUZ" στο Χαλάνδρι [Δευτέρα 17 Οκτώβρη, ώρα 09:00, κτίριο 9, αίθουσα 10].

Την Δευτέρα 17 Οκτώβρη στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα εκδικαστεί η υπόθεση των 2 απολυμένων εργαζομένων από το μαγαζί "B-BLUZ" στο Χαλάνδρι. Τα αφεντικά του εν λόγω μαγαζιού απολύσανε τους 2 συνάδελφους επειδή: απέργησαν στην 48η γενική απεργία (7/8 Μάη - ημέρες ψήφισης του αντι-ασφαλιστικού νομοσχεδίου) και επειδή ζήτησαν το δώρο του Πάσχα και ολόκληρα τα ένσημα τους.

Το σωματείο προχώρησε σε δυναμικές παρεμβάσεις έξω από το μαγαζί διεκδικώντας την άμεση επαναπρόσληψη τους και την καταβολή όλων των δεδουλευμένων. [ΕΔΩ και ΕΔΩ παλιότερες σχετικές ενημερώσεις].

Να παρθούν πίσω από την εργοδοσία οι εκδικητικές απολύσεις των συναδέλφων μας - Να καταβληθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα.

Οργανώνουμε τις ταξικές μας αντιστάσεις μέσα στους χώρους δουλειάς - Βάζουμε τα εργατικά συμφέροντα μπροστά!

Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων και λοιπών εργαζομένων του κλάδου του επισιτισμού

πηγή : http://somateioserbitoronmageiron.blogspot.co...


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απολυμένους του "B-BLUZ"

Ούτε στο "B-BLUZ", ούτε και πουθενά, καμία ειρήνη με τα αφεντικά. [Συγκέντρωση αλληλεγγύης / Δικαστήρια Ευελπίδων 17/10] Την Δευτέρα 17 Οκτώβρη στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα εκδικαστεί η υπόθεση των 2 απολυμένων εργαζομένων από την καφετέρια/μπάρ"B-BLUZ" στο Χαλάνδρι. Οι δύο εργαζόμενοι απολύθηκαν εκδικητικά στις 13 Μαίου 2016. Έίχαν μόλις προηγηθεί: η διεκδίκηση του δώρου Πάσχα και της πλήρους ασφάλισης - δήλωσης της εργασίας τους αφού μέχρι τότε δηλώνονταν τα μισά ένσημα και λιγότερα, η συμμετοχή τους στην 48ωρη απεργία ενάντια στην ψήφιση του ασφαλιστικού (7 & 8 Μαίου 2016). Επίσης, οι δύο εργαζόμενοι είναι μέλη του "Σωματείου Σερβιτόρων Μαγείρων και λοιπών εργαζομένων του κλάδου του επισιτισμού". ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 2 ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ "B-BLUZ" ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Δευτέρα 17 Οκτώβρη, Δικαστήρια Ευελπίδων ώρα 09:00 / κτίριο 9 / αίθουσα 10 Συντονισμός συλλογικοτήτων - καταλήψεων - συνελεύσεων στα βορειοανατολικά προάστια [ Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Αγίας Παρασκευής / σε τροχιά σύγκρουσης / ελευθεριακή συλλογικότητα διαπασών / Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου ]

πηγή : http://anoixtisyneleysiagparaskevis.blogspot.gr/2016/10/b-bluz-1710.html