Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 στις 9.00 πμ

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Δίκη των δύο συλληφθέντων της περιφρούρησης των Κατειλημμένων Προσφυγικών

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Στις 15 Νοέμβρη δικάζονται σύντροφοι-ισσες,αντιφασίστες-τριες για διαφορετικές υποθέσεις. Ειδικότερα,στις 30/1/2016 ημέρα της φασιστικής συγκέντρωσης των Ιμίων συλλαμβάνεται ο Γ.Κουβεδάκης σε αντιφασιστική πορεία στη Βικτώρια ύστερα απο επεισόδιο με τις αστυνομικές δυνάμεις ΔΙ.ΑΣ, οι οποίες επιχείρησαν να επιβάλλουν την παρουσία τους σε μια περιοχή όπου διέμεναν πρόσφυγες και μετανάστες.
Στις 31/10/2016 σύντροφοι-ισσες οι οποίοι περιφρουρούσαν την γειτονιά των προσφυγικών της Λ.Αλεξάδρας απο τους φασίστες και την κρατική καταστολή συνελλήφθησαν και στη συνέχεια βασανίστηκαν απο τις διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι μπάτσοι εισήλθαν στη γειτονιά με τη συνδρομή των χρυσαυγιτών και συνέλλαβαν τους συντρόφους. Ακολούθησε πολύωρη μάχη από κάτοικους και αλληλέγγυους καταφέρνοντας να κρατήσουν έξω απο τη γειτονιά τις κατοχικές δυνάμεις της αστυνομίας.

Κράτος και φασίστες επιχειρουν την εδραίωση της τρομοκρατίας στους ταξικά αδύναμους, ώστε να παραταθεί και να διευρυνθεί η οικονομική εκμετάλευση και να θριαμβέψει η πολιτική ανελευθερία. Τα κατειλημμένα εδάφη, οι γειτονιές και οι πλατείες είναι σημεία συνάντησης και αγώνα των φτωχών, των εξαθλιωμένων και των εκτοπισμένων απο τους πολέμους και την οικονομική ερήμωση. Θα τα υπερασπιστούμε βάζοντας απο τώρα τα θεμέλια της ισότητας, της ελευθερίας, της αλληλεγγύης.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ 30/1 ΚΑΙ ΤΗΣ 31/10

ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Συγκέντρωση αλληλεγγυης τρίτη 15/11 κτ.7
δικαστήρια ευελπίδων
9.00π.μ.

11/11/2016
Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1565212/


1 2 3 4

Κείμενο αλληλεγγύης στους δύο συλληφθέντες της περιφρούρησης των Κατειλημμένων Προσφυγικών

Στις 31/10 με 1/11/16, εν όψει του εφετείου της Χρυσής Αυγής στην Λ. Αλεξάνδρας, άτομα από τον Αναρχικό Μαύρο Σταυρό-Πυρήνα έμπρακτης αναρχικής αλληλεγγύης συμμετείχαν στην περιφρούρηση των κατειλημμένων προσφυγικών, με σκοπό την έμπρακτη αλληλεγγύη στις καταλήψεις και ενισχύοντας την δράση ενάντια στο κράτος και τους φασίστες.

Από νωρίς το πρωί της 31ης οι μπάτσοι επιτέθηκαν στην περιφρούρηση των προσφυγικών την ώρα που οι φασίστες είχαν φτάσει στο εφετείο, με αποτέλεσμα δύο συλλήψεις, ενός συντρόφου και μιας συντρόφισσας, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν από τα καθάρματα της ΕΛ.ΑΣ. Ως αναπόφευκτη απάντηση στην επίθεση των μπάτσων και των φασιστών ακολούθησαν πολύωρες συγκρούσεις στους δρόμους και στις ταράτσες της γειτονιάς, διασφαλίζοντας την από κάθε ένστολο και μη φασιστικό σκουπίδι.

Ως ΑΜΣ-Πυρήνας έμπρακτης αναρχικής αλληλεγγύης δεν πρόκειται να αφήσουμε μόνους, τους συντρόφους στα γλοιώδη χέρια των μπάτσων και των δικαστών, όπως και κανέναν άλλον που διώκεται για την ανατρεπτική του δράση ενάντια στο κράτος, τους φασίστες και κάθε κυριαρχική αντίληψη.

Καλούμε στις 15/11 στα δικαστήρια Ευελπίδων Κτήριο 7 και ώρα 9:00

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Αναρχικός Μαύρος Σταυρός-Πυρήνας Έμπρακτης Αναρχικής Αλληλεγγύης

πηγή : https://abcsolidaritycell.espivblogs.net/arch


1 2 3 4

Κάλεσμα αλληλεγγύης για τους συντρόφους που συνελήφθησαν στα προσφυγικά

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 9πμ στο κτήριο 7 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου δικάζονται η συντρόφισσα και ο σύντροφος που συνελήφθησαν στα προσφυγικά.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ/ΙΣΣΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/66753/


1 2 3 4

Κάλεσμα Αλληλεγύης στα ΔΙκαστήρια Ευελπίδων 15/11/16

Αλληλεγγύη με τους συλληφθέντες από την περιφρούρηση της γειτονιάς των Προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας που στις 31/10/16 δέχτηκε επίθεση από μπάτσους και φασίστες.

Το τελευταίο διάστημα, όπου διεξάγονται οι δίκες της Χ.Α. στο Εφετείο της οδού Δέγλερη, η οργανωμένη περιφρούρηση της γειτονιάς των Κατειλημμένων Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας υπερασπίζεται το αυτοοργανωμένο έδαφος απέναντι στην απειλητική παρουσία και ενδεχόμενη εισβολή μπάτσων και φασιστών. Στις 31/10 τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στην περιφρούρηση νωρίς το πρωί και συνέλαβαν μιά συντρόφισσα και έναν σύντροφο και τους βασάνισαν τόσο κατά την σύλληψη όσο και κατά την κράτησή τους στην ΓΑΔΑ. Η δίκαιη αυτοάμυνα των κατοίκων και αλληλέγγυων απέναντι στα ΜΑΤ που επιχειρούσαν επί ώρες να εισβάλουν στην γειτονιά κατάφερε να τους απομακρύνει.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες που δικάζονται την Τρίτη 15/11, ώρα 09.00 στα Δικαστήρια Ευελπίδων. Να μην αφήσουμε καμία συντρόφισσα, κανέναν σύντροφο μόνο απέναντι στην καταστολή!

Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ, ΜΑΣ ΑΤΣΑΛΩΝΕΙ

ΜΠΑΤΣΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

Μαχητική Αυτοοργάνωση Γυναικών για την Κοινωνική Απελευθέρωση

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1565343/