Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στις 9.00 πμ

6 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6

Δίκη του αναρχικού Μάριου Σεϊσίδη

post image

Αφίσα για την συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Εφετείο 16 Δεκεμβρη οπου και εκδικάζεται η υπόθεση του συντρόφου Μάριου Σεϊσίδη.

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1566098/


1 2 3 4 5 6

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ

Τον Γενάρη του 2006 πραγματοποιείται ληστεία στην εθνική τράπεζα στην οδό Σόλωνος όπου οι αστυνομικές δυνάμεις τραυματίζουν και συλλαμβάνουν τον αναρχικό Γιάννη Δημητράκη. Εκείνη την περίοδο θα ξεκινήσει ένα παιχνίδι κατασκευής εντυπώσεων από τα καθεστωτικά μέσα περί ύπαρξης "ληστών με τα μαύρα", για διασυνδέσεις με ένοπλες οργανώσεις και για ύπαρξη ενός "επαναστατικού ταμείου". Η στοχοποίηση γύρω από το περιβάλλον (φιλικό και πολιτικό)του τραυματισμένου συντρόφου είχε φανεί από τις πρώτες μέρες της υπόθεσης .Έναν από τους ανθρώπους που θα κατηγορήσουν για την ληστεία στην Σόλωνος και για 6 ακόμη ληστείες στο κέντρο της Αθήνας που έγιναν την περίοδο 2002-2006 είναι ο αναρχικός Μάριος Σεϊσίδης ο οποίος και δικάζεται για την συγκεκριμένη ληστεία στις 16 Δεκέμβρη. Για την ίδια υπόθεση της απαλλοτρίωσης της Εθνικής τράπεζας στη Σόλωνος ο Σίμος Σεϊσίδης και ο Γρηγόρης Τσιρώνης αθωώνονται.

Η αγαστή συνεργασία της αστυνομίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης δημιούργησε ένα κλίμα εντυπώσεων προεξοφλώντας την ενοχή του. Το ένστικτο της ελευθερίας δεν άφηνε περιθώρια δεύτερης σκέψης στον σύντροφο και έτσι προχώρησε στο δρόμο της παρανομίας για περίπου 11 χρόνια. Το 2009 και επί των ημερών του Χρυσοχοΐδη και του Παπακωνσταντίνου το κράτος επικήρυξε τους Μ. Σεϊσίδη, Σ. Σεϊσίδη και Γ. Τσιρώνη με 600.000 ευρώ.

Στις 4 Αυγούστου 2016 κατά την διάρκεια ενός τυχαίου αστυνομικού μπλόκου στην περιοχή της Σπάρτης και εν συνεχεία μιας καταδίωξης από ομάδα ΔΙΑΣ θα έχει σαν αποτέλεσμα την σύλληψη των συντρόφων Μ.Σεϊσίδη και Κ. Σακκά. Την υπόθεση την αναλαμβάνει η αντιτρομοκρατική όπου κατά την διάρκεια παραμονής των συντρόφων στην ΓΑΔΑ υπόκεινται σε βασανιστήρια προκειμένου να τους αποσπάσουν DNA.

Το κράτος σε μια προσπάθεια να εγείρει τα συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας προσπαθεί να αποπολιτικοποιήσει και να απονοηματοδοτήσει την δράση των αναρχικών εμμένοντας στις θεωρίες σύμπλευσης αναρχικών-ποινικών.

Αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε έναν διαρκή πόλεμο με το κράτος και τους μηχανισμούς του και θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι κανένας σύντροφος δεν είναι μόνος στον αγώνα που δίνει είτε μέσα στις δικαστικές αίθουσες είτε εντός των τειχών.

Οι διώξεις δυναμώνουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα ενάντια στο κράτος, το κεφάλαιο και την κυριαρχία. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη η αλληλεγγύη μας να έχει στόχο την όξυνση του αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Εφετείο 2ος Όροφος (οδός Λουκάρεως)

την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στις 9π.μ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1566633/


1 2 3 4 5 6

16 Δεκεμβρίου όλοι στο εφετείο Αθηνών

16-12-abc1

πηγή: https://abcsolidaritycell.espivblogs.net/archives/469


1 2 3 4 5 6

[Παλλήνη] Πανό αλληλεγγύης για τον Μάριο Σεϊσίδη

post image

Ο σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης είναι ίσως από τους τελευταίους κατηγορούμενους για την περιβόητη εκείνη ληστεία της Εθνικής τράπεζας, στην Σόλωνος, τον Γενάρη του 2006. Η εξελιξη της ιστορίας μέχρι σήμερα λίγο πολυ γνωστή. Πολύχρονες φυλακίσεις, διώξεις, στοχοποιησεις, ένα ανελέητο κυνηγι από την μεριά του κράτους και φυσικά με την αμέριστη βοήθεια των ΜΜΕ, στον ευρύτερο φιλικό και συντροφικό κύκλο του αναρχικού Γιάννη Δημητράκη ο οποιος είχε συλληφθεί τραυματισμένος κατα την διάρκεια της ληστείας.

Στις 16 Δεκέμβριου, εκδικάζεται η υπόθεση του Μάριου,στο εφετείο Αθηνων. Θα είμαστε εκεί. Δίπλα του.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αναρτήσαμε ένα πανό στον προαστιακό σταθμό της Παλλήνης, για να στείλουμε και εμείς απο την μεριά μας ως ελαχιστη κινηση, ένα σινιάλο αλληλεγγύης στον σύντροφο.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, 9.00πμ - Εφετείο Λουκάρεως, 2ος όροφος.

αλληλέγγυοι από τα Μεσόγεια

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1566738/


1 2 3 4 5 6

Παρέμβαση αλληλεγγύης για τον αναρχικό αγωνιστή Μάριο Σεϊσίδη.

post image

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε αφισοκόλληση αλληλεγγύης στο Παγκράτι και το Βύρωνα καθώς και ανάρτηση πανό στην πεζογέφυρα της Κατεχάκη για τον αναρχικό αγωνιστή Μάριο Σεϊσίδη.

Λευτεριά στον αναρχικό αγωνιστή Μάριο Σεϊσίδη!
Συγκέντρωση αλληλεγγύης: 16/12 9:00 Εφετείου Λουκάρεως 2ος όροφος

Αναρχικοί-ές

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1566751/


1 2 3 4 5 6

Κάλεσμα στη δίκη του αναρχικού συντρόφου Μάριου Σεϊσίδη

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου δικάζεται στο Εφετείο στη Λουκάρεως, ο αναρχικός σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης, κατηγορούμενος για την απαλλοτρίωση της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος, τον Ιανουάριο του 2016, καθώς και για ακόμη 6 ληστείες που συνέβησαν την περίοδο 2002-2006, στο κέντρο της Αθήνας. Ληστείες τις οποίες οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα, τις καταλογίζουν, στο δημιούργημά τους, αυτό της ομάδας των '' ληστών με τα μαύρα".
Η δίκη του συντρόφου έρχεται να κλείσει τον κύκλο διώξεων και δικών, που ξεκίνησαν μετά τη σύλληψη και το βαρύτατο τραυματισμό, από σφαίρες μπάτσων, του αναρχικού συντρόφου Γιάννη Δημητράκη, στην απαλλοτρίωση στην Εθνική στη Σόλωνος και την έκδοση ενταλλμάτων για τους Μάριο Σεϊσίδη, Σίμο Σεϊσίδη και Γρηγόρη Τσιρώνη. Οι σύντροφοι αντιστεκόμενοι στους διωκτικούς μηχανισμούς επέλεξαν την ελευθερία τους μέσα από το δύσκολο δρόμο της φυγοδικίας. Το 2009, επικηρύσσονται από 2 εχθρούς του λαού, τα μεγαλοστελέχη και υπουργούς του τότε κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ, Μ.Χρυσοχοϊδη και Γ.Παπακωσταντίνου, έναντι του ποσού των 600.000 ευρώ. Οι σύντροφοι Σ.Σεϊσίδης και Γ.Τσιρώνης μετα τη σύλληψή τους τελικά αθωώνονται για αυτή την υπόθεση.
Ο σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης, μετά από 11 περίπου χρόνια φυγοδικίας, συνελήφθει στις 4 Αυγούστου του 2016, μαζί με το σύντροφο Κώστα Σακκά,κατα τη διάρκεια τυχαίου αστυνομικού μπλόκου και έπειτα από καταδίωξη, από τα ένστολα καθεστωτικά σκυλιά της ομάδας ΔΙΑΣ, στη περιοχή της Σπάρτης. Οι διωκτικοί μηχανισμοί θα επιδείξουν για μια ακόμη φορά το μένος τους ενάντια στους αγωνιστές, αφού τοσό στη σύλληψη, όσο και στην κράτησή τους, θα υποστούν άγριο ξυλοδαρμό από τα ανδρείκελα της αντιτρομοκρατικής, γεγονός που επαναλήφθηκε μετέπειτα στο υπόγειο του Εφετείου, στο Μάριο, με σκοπό τη λήψη DNA.
Ο σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης αποτελεί κομμάτι του ευρύτερου αναρχικού-αντικαπιταλιστικού κινήματος μέσα από μια πολύχρονή διαδρομή. Μια διαδρομή που ξεκινάει από την περίοδο του 1996 και περιλαμβάνει, τόσο τη συμμετοχή του στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες όσο και το δύσβατο δρόμο των 11 χρόνων φυγοδικίας. Ένας αγωνιστής που στρατεύθηκε στο στρατόπεδο των καταπιεσμένων, παλεύοντας για την Κοινωνική Επανάσταση και την ελευθερία. Αποδεικνύοντας στους διώκτες του την αντίθεση ανάμεσα στο θάρρους και την αξιοπρέπεια των αγωνιστών που μάχονται για την αταξική κοινωνία και την εξάλειψη της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο , και στη βαρβαρότητα και το φιλοτομαρισμό των οργάνων ενός σάπιου και απάνθρωπου συστήματος που βασίζεται στο κέρδος.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Εφετείο (οδός Λουκάρεως),2ος Όροφος
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, 9π.μ.

Συνέλευση Αναρχικών-Κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην Ε.Ε

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1566752/