Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 στις 15.00

(νέα) Εκδήλωση κατά του ρατσισμού και του φασισμού

Λόκ άουτ Τόσκα-κοσμητείας στη Νομική κατά εκδήλωσης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής!

Η Νομική κέντρο αντιρατσιστικής και αντιφασιστικής πάλης

Όλοι και όλες αύριο στην εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ, Πέμπτη 15/12, 3μμ

Η απόφαση της κοσμήτορος της Νομικής Διονυσίας Καλλινίκου σε συνεργασία με το Τόσκα να κλείσουν τη Νομική Σχολή παρατάσσοντας διμοιρίες ΜΑΤ για την περικύκλωση και τον αποκλεισμό αποτελεί μνημείο μαύρης αντιδραστικής πρακτικής κατά της ελευθερίας διακίνησης των ιδεών που καταχτήθηκε με αίμα κατά την διάρκεια της αντιδικτατορικής πάλης. Μετέτρεψαν την Νομική σε στρατόπεδο των ΜΑΤ για να ματαιώσουν εκδηλώσεις που δεν ήταν της αρεσκείας τους!

Έφτασαν να ακυρώσουν με κεντρική εντολή της ΓΑΔΑ την εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ για την δίκη της Χρυσής Αυγής με ομιλητές τους Κωστή Παπαϊωάννου, Κώστα Παπαδάκη, Πέτρο Κωνσταντίνου και την φοιτήτρια της ΝΟΠΕ Ιλιρίντα Μουσαράι. Την ώρα της εκδήλωσης στις 3μμ αποφάσισαν να επιβάλουν πλήρη αποκλεισμό εμποδίζοντας την είσοδο των ομιλητών!

Η κατρακύλα της κυβέρνησης δεν έχει τέλος στο κατήφορο προς το τέταρτο μνημόνιο. Στο Καστελλόριζο, οι υπουργοί πήραν αγκαλιά τους υπόδικους χρυσαυγίτες και ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλος αναζητά την σύγκλιση με την Χρυσή Αυγή για να την βάλει στους θεσμούς της Δημοκρατίας! Μετα από όλα αυτά έχουν το θράσος να μας λένε ότι ενοχλήθηκαν τάχα διότι θα μίλαγε σε εκδήλωση από την φυλακή ο Κουφοντίνας!

Η ίδια κυβέρνηση που δίνει βήμα στην ΕΡΤ στους υπόδικους φονιάδες της Χρυσής Αυγής στέλνει τα ΜΑΤ για να απαγορεύσουν εκδηλώσεις στη Νομική κρυβόμενη πίσω από την κοσμήτορα της Σχολής. Ακολουθεί το δρόμο των προκατόχων της που κρύβονταν πίσω από τον Φορτσάκη πριν από δύο χρόνια.

Θέλουν ένα πανεπιστήμιο πειθαρχημένο και στοιχισμένο πίσω από τα μνημόνια και το ρατσισμό και όχι κέντρο αντίστασης και αμφισβήτησης στο πλευρό της εργατικής αντίστασης, του αντιρατσιστικού και του αντιφασιστικού κινήματος.

Οι φοιτητές όμως έδειξαν ότι δεν τρομοκρατούνται από τις επιθέσεις κατά του ασύλου και τις απαγορεύσεις. Παρέμεινα στη σχολή παρά την τρομοκρατική παρουσία των ΜΑΤ.

Προχωράνε στο να μετατρέψουν την σχολή σε κέντρο της αντιρατσιστικής και αντιφασιστικής πάλης οργανώνοντας την διεθνή κινητοποίηση κατά του ρατσισμού και του φασισμού στις 18 Μάρτη μαζί με κινήματα από όλη την Ευρώπη.

Η εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 15/12 στις 3μμ

Καλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να δώσουν δυναμικό παρών ακυρώνοντας τα σχέδια της κοσμητείας και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/20...