Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 στις 19.00

Προβολή “Black Mirror” και ρακόμελα

Προβολή "Black Mirror" και Ρακόμελα στην Λέσχη, την Τετάρτη 4/1 από τις 7μμ και μετά

Μετά το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ μας, στην Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας "Υδραγωγείο" συνεχίζουμε με μία βραδιά που θα συνδιάζει προβολή και συλλογικό καφενείο, την Τετάρτη 04/01 από τις 7μμ και μετά.

Ξεκινάμε, λοιπόν, γύρω στις 7μμ με την προβολή του επεισοδίου White Christmas της σειράς Black Mirror και συνεχίζουμε με το συλλογικό καφενείο στο οποίο θα έχουμε ζεστά ρακόμελα.

Καλή Χρονιά λοιπόν σε όλους μας και πάντα με υγεία.
Για τα υπόλοιπα θα αγωνιστούμε, με συλλογική οργάνωση και αλληλεγγύη.

Προβολή και Ρακόμελα στην Λέσχη, την Τετάρτη 4/1 από τις 7μμ και μετάΠροβολή και Ρακόμελα στην Λέσχη, την Τετάρτη 4/1 από τις 7μμ και μετά

Λίγα λόγια για τη σειρά

Τίτλος: Black Mirror
Έτη προβολής: 2011 -
Δημιουργός: Charlie Brooker
Ηθοποιοί: Bryony Neylan-Francis, Shawn Aldin-Burnett, Daniel Kaluuya

Υπόθεση
Το Black Mirror είναι μια βρετανική σειρά επιστημονικής φαντασίας με θέμα τη σκοτεινή πλευρά της τεχνολογικής προόδου και αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια. Με έντονο το στοιχείο της σάτιρας, πολλές ανατροπές και πολλή αγωνία, το Black Mirror επικεντρώνεται πιο πολύ στα media κάθε είδους, στην επιρροή τους στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, αλλά και σε σενάρια για την δυνατή χρήση τους στον μέλλον. Οι ιστορίες μας προβληματίζουν, προκαλώντας διάλογο γύρω απ' την κανιβαλική μας φύση και την εξέλιξη της τεχνολογίας που επιδρά όλο και περισσότερο στη ζωή και την ανθρωπιά μας.
Όπως αναφέρει ο δημιουργός Charlie Brooker, τον "μαύρο καθρέφτη" θα τον βρείτε σε κάθε σπίτι, κάθε γραφείο, κάθε χέρι. Είναι η κλειστή οθόνη της τηλεόρασης, του pc, του κινητού.

πηγή : http://ydragogeio.gr/provoli-rakomela-04-01/