Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στις 16.00

5 καλέσματα : 1 2 3 4 5

Συγκέντρωση αλληλεγγύης

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης την Κυριακή 8/1 στις 4μμ έξω από το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου κρατείται φρουρούμενος ο 6χρονος γιος της Π.Ρούπα και του Ν.Μαζιώτη, οι οποίοι μαζί με την Κ.Αθανασοπούλου, μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας και δίψας με αίτημα να δοθεί άμεσα η επιμέλεια του παιδιού στους συγγενείς.

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΡΟΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Συνέλευση Αλληλέγγυων

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1567709/


1 2 3 4 5

Να σταματήσει η ομηρία του παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη και να δοθεί το παιδί στα συγγενικά τους πρόσωπα

Τα ξημερώματα της 5ης Ιανουαρίου οι δυνάμεις της «αντι»-τρομοκρατικής υπηρεσίας πραγματοποίησαν κατασταλτική επιχείρηση με ταυτόχρονη εισβολή σε δύο σπίτια και τη σύλληψη των Πόλα Ρούπα μαζί με τον εξάχρονο γιο της και της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου. Και οι δύο συλληφθείσες δήλωσαν από την πρώτη στιγμή της συλληψή τους ότι συμμετέχουν στην ένοπλη οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Η Πόλα Ρούπα τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει το δρόμο της φυγοδικίας και τη συνέχιση του αγώνα για την ανατροπή του κράτους και του κεφαλαίου, για την κοινωνική επανάσταση.

Γι' αυτή την επιλογή της, να παλέψει και να αγωνιστεί για την εξάλειψη της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης και ενάντια σε ντόπιες και υπερεθνικές ελίτ, το κράτος επέλεξε να την εκδικηθεί απάγοντας τον γιο της και μη επιτρέποντας να τον επισκεφτεί κανένα συγγενικό του πρόσωπο, ενώ απειλεί ότι θα κλείσει τον εξάχρονο σε ίδρυμα. Ταυτόχρονα η απομόνωση του εξάχρονου δεν αποκλείεται να χρησιμοποιείται από τις καθεστωτικές δυνάμεις για να τον υποβάλλουν σε μια ιδιότυπη και βάρβαρη ανάκριση.

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι το κράτος έχει συνέχεια και εκδικείται τους εχθρούς του και όσους αγωνίζονται για την κοινωνική απελευθέρωση. Με την απαγωγή του παιδιού της Πόλας και του Νίκου οι κατασταλτικές και δικαστικές υπηρεσίες επιχειρούν να εκβιάσουν, να τρομοκρατήσουν και να κάμψουν το ηθικό των δύο αυτών πολιτικών εχθρών του καθεστώτος.

Από τις 5 Ιανουαρίου η Πόλα Ρούπα, ο Νίκος Μαζιώτης και η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου πραγματοποιούν απεργία πείνας και δίψας με μοναδικό αίτημα να επιστραφεί το παιδί στους συγγενείς της Πόλας.

Αλληλεγγύη στην Πόλα Ρούπα και την Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου

Αλληλεγγύη σε όσους κατηγορούνται για τη δράση της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης την Κυριακή 8/1/2017 στις 4μμ έξω από το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου κρατείται φρουρούμενος ο 6χρονος γιος της Π.Ρούπα και του Ν.Μαζιώτη

αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti

πηγή : http://vogliamotutto.espivblogs.net/2017/01/0…


1 2 3 4 5

Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους αναρχικούς απεργούς πείνας-δίψας στο νοσοκ. Παίδων Αγία Σοφία

Άμεση δικαίωση των επαναστατών απεργών πείνας-δίψας.

Στις 5 Ιανουαρίου 2016 τα ξημερώματα, συλλαμβάνεται έπειτα από επιχείρηση της "αντι"τρομοκρατικής το μέλος της ένοπλης αναρχικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, Πόλα Ρούπα. Ταυτόχρονα, συλλαμβάνεται και η αναρχική συντρόφισσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, η οποία ακολούθως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για συμμετοχή στην οργάνωση. Τα σκουλήκια του κρατικού μηχανισμού, προβαίνουν επίσης στην απαγωγή του 6χρονου γιού της συντρόφισσας Ρούπα και του συντρόφου Νίκου Μαζιώτη, μην αφήνοντας την μητέρα του να τον δει. Μια κίνηση, που πέρα από την πιο δειλή μορφή εκδικητικότητας, είναι και μια ξεκάθαρη παραδοχή από το κράτος ότι ο επαναστατικός αγώνας αποτελεί σοβαρό πολιτικό του αντίπαλο. Αποτελεί ξεκάθαρη παραδοχή ότι ο αγώνας της οργάνωσης ήταν και παραμένει πολιτικός, ήταν και παραμένει επαναστατικός.

Ο Επαναστατικός Αγώνας, με την πολιτική και αγωνιστική του στάση, το επαναστατικό του ήθος και τη δράση, έχει αφήσει μια κολοσσιαία παρακαταθήκη στην ιστορία της ένοπλης επαναστατικής πάλης, καθώς και στον συνολικότερο αγώνα για ανατροπή του κράτους και του κεφαλαίου. Στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται με αξιοπρέπεια απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους, επισημαίνοντας ότι η επανάσταση είναι ο μόνος εφικτός δρόμος για την κατάκτηση της ελευθερίας και της ισότητας, για την απαλλαγή των ανθρώπων από τα δεσμά της κρατικής και καπιταλιστικής βαρβαρότητας, της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης.

Αν νομίζουν ότι θα λυγίσουν τους ίδιους ή την αλληλεγγύη, θρέφουν όνειρα θερινής νυκτός. Ο αγώνας για την επανάσταση και την αναρχία ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Άμεση δικαίωση των αιτημάτων των αναρχικών απεργών πείνας-δίψας, Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα, Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, για την απελευθέρωση του παιδιού και την επιστροφή του στους συγγενείς.

Τιμή για πάντα στον αναρχικό επαναστάτη Λάμπρο Φούντα.

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης την Κυριακή 8/1 στις 4μμ στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Σύμπραξη για τη διάχυση της επαναστατικής προοπτικής

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1567746/


1 2 3 4 5

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, Κυριακή 8-1-2017, Ώρα 16.00

Άμεση επιστροφή του μικρού Λάμπρου στην οικογένειά του.

Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας και δίψας.

Αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1567787/


1 2 3 4 5

Όλοι σήμερα 8/1 στο Νοσοκομείο Παίδων στις 16:00-Κόκκινη Γραμμή

Να σταματήσει τώρα η ομηρία του 6χρονου γιου του Ν. Μαζιώτη και της Π. Ρούπα

Ο Βίκτωρας-Λάμπρος να επιστρέψει άμεσα στην αγκαλιά της γιαγιάς και της θείας του.

Δύναμη στους απεργούς πείνας και δίψας.

Κόκκινη Γραμμή

http://redline.espivblogs.net/2017/01/η-φρίκη…

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1567775/