Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στις 9.00 πμ

3 καλέσματα : 1 2 3

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της Villa Zografou

Καλούμε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες από την εκκένωση του Αυτοδιαχειριζόμενου Κοινωνικού Χώρου Βίλα Ζωγράφου.

9:00 το πρωί στα δικαστήρια Ευελπίδων, στο κτίριο αρ. 9

Καμία δίωξη στα συντρόφια που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη της κατάληψης!

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και σε κάθε εστία αγώνα!

Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Βίλα Ζωγράφου

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/68544/


1 2 3

Την Δευτέρα 13 Μάρτη, με έναυσμα την αστυνομική εισβολή και εκκένωση σε μια μεταναστευτική κατάληψη στην Αλκιβιάδου και στην κατάληψη Villa Zografou, την εισβολή στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αγρινίου και την απειλή εισβολής και σε άλλες καταλήψεις, συγκροτήθηκε με έκτακτο ανοιχτό κάλεσμα στο Πολυτεχνείο η Συνέλευση Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις και τις Εστίες Αγώνα.

Η επίθεση που δέχονται οι αυτοοργανωμένες δομές είναι συνολική. Η απάντησή μας πρέπει να είναι συνολική. Η Συνέλευση θα έχει τακτικό και επείγον χαρακτήρα, με σκοπό να συγκροτήσει έναν τόπο κοινού αγώνα για την υπεράσπιση των κοινωνικών-πολιτικών χώρων που απειλούνται από την κρατική τρομοκρατία και λεηλασία.

Η συνέχιση της αντίστασης για τον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο Villa Zografou αποτελεί άμεσο επίδικο του οριζόντιου κινήματος. Η γενική εγρήγορση για την συλλογική περιφρούρηση κάθε βελόμενου σημείου αποτελεί διαρκή ριζική ανάγκη. Η αλληλεγγύη θα νικήσει.

ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

10, 100, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ, 17:00 ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΗ, 9:00 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ VILLA ZOGRAFOU

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, 18:00 ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις και τις Εστίες Αγώνα


1 2 3

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ 7 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Για ακόμα μια φορά το κράτος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Με συνοπτικές διαδικασίες, τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Μαρτίου, εκκενώθηκαν δυο καταλήψεις στην Αθήνα από την αστυνομία, η Βίλα Ζωγράφου και η κατάληψη στέγης μεταναστών στην οδό Αλκιβιάδου 9. Μετρήσαμε 7 συλλήψεις συντρόφων και συντροφισσών που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη της κατάληψης Βίλα Ζωγράφου και 127 προσαγωγές μεταναστών και μεταναστριών από την οδό Αλκιβιάδου. Οι τελευταίοι, μεταφέρθηκαν αρχικά στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη και ξημερώματα Τρίτης οι μπάτσοι παράτησαν τους περισσότερους στην πλατεία Ομονοίας, από όπου αναζήτησαν το επόμενο μέρος που θα τους στεγάσει προσωρινά, δηλαδή πάλι τις καταλήψεις στέγης. Οι υπόλοιποι κρατήθηκαν στα μπουντρούμια έως και την επόμενη μέρα.
Το σενάριο ίδιο με το καλοκαίρι. Εκκένωση καταλήψεων με αφορμή δήθεν καταγγελίες των ιδιοκτητών και άρα πλήρης νομιμότητα. Το καλοκαίρι με εντολή της Εκκλησίας της Ελλάδος Α.Ε. και ιδιωτών εκκενώθηκαν 3 καταλήψεις στη Θεσσαλονίκη, τώρα με εντολή του Ερυθρού Σταυρού και του δήμου Ζωγράφου. Καμία όμως ανάληψη ευθύνης της αριστεροδεξιάς κυβέρνησης Συριζανέλ (λες και οι μπάτσοι παίρνουν εντολές από το δήμο και τον Ερυθρό σταυρό) η οποία βάζει μπροστά τους ιδιοκτήτες των κτιρίων , ως υπαίτιους για τις εκκενώσεις , οι οποίες έγιναν με τις 'νόμιμες διαδικασίες' όπως λένε, αποφεύγοντας να σηκώσουν την πολιτική ευθύνη.
Η μόνη απάντηση ενάντια στο κράτος και τα τσιράκια του είναι
10, 100, 1000άδες καταλήψεις


Αλληλεγγύη στους 7 συλληφθέντες της Βίλας Ζωγράφου
Αλληλεγγύη στους μετανάστες και τις μετανάστριες της κατάληψης στέγης της οδού Αλκιβιάδου


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ 7 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Δικαστήρια Ευελπίδων, Τετάρτη 15 Μάρτη και ώρα 9:00

Κατάληψη Βανκούβερ Απαρτμάν

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1570507/