Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 στις 8.30 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Αντιφασιστική συγκέντρωση, Πέμπτη 27 Απρίλη 2017, Εφετείο Αθηνών, Δίκη της ΧΑ

Αντιφασιστική συγκέντρωση, Πέμπτη 27 Απρίλη 2017
Εφετείο Αθηνών
Λ. Αλεξάνδρας & Λουκάρεως

50 χρόνια από την άνοδο της χούντας
2 χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής

Ποτέ ξανά φασισμός
Στη φυλακή για πάντα οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/20...


Αντιφασιστική συγκέντρωση στη δίκη της Χ.Α. 27/04 Εφετείο Αθηνών

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την έναρξη της δίκης της νεο-ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης (Χρυσή Αυγή), μιας από τις σημαντικότερες πολιτικές δίκες της εποχής μας για την κοινωνία και κυρίως το ταξικό κίνημα.

Ο μαχητικός αντιφασισμός έχει κατορθώσει μέχρι σήμερα να απονομιμοποιήσει κοινωνικά τις συγκεντρώσεις των φασιστών και να τους επιστρέψει στις τρύπες τους. Στο δρόμο, παρεμβαίνοντας σε γειτονιές προτάσσοντας την ισότητα και την αλληλεγγύη και ακυρώνοντας φασιστοσυνάξεις. Στα δικαστήρια ανοίγοντας εισόδους για τους αντιφασίστες και σφραγίγοντας τον πολιτικό χαρακτήρα των δικών μεταξύ αντιφασιστ(ρι)ών και νεοναζί - και όχι τυχαίων εγκληματιών.

Σε μια περίοδο που η ακροδεξιά προμοτάρεται διεθνώς και εδώ η Χρυσή Αυγή, αδύναμη να παράξει πολιτική και δράση, σπεκουλάρει τα κενά μας για να προσπαθήσει να ανασυγκροτηθεί μέσα από ξεσπάσματα, ως ταξικό κίνημα οφείλουμε να μην εφυσηχαστούμε, να συσπειρώσουμε τις δυνάμεις μας και να εντείνουμε τον αγώνα. Η δίκη αποτελεί ένα ακόμα πεδίο μάχης για τον αντιφασισμό, κι ένας αγώνας που το ταξικό κίνημα έχει χρέος να δώσει, ώστε να τελειώσουμε με το ξέπλυμα των φασιστών. Η αντιφασιστική δράση θα κλιμακωθεί στις γειτονιές, ώστε να σβήσει τα γραφεία τους και να διαλύσει κάθε φασιστική εστία για την τελική Αντιφασιστική Νίκη.

Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες

Αντιφασιστική συγκέντρωση, Πέμπτη 27/04 08:30
Εφετείο Αθηνών (Λ. Αλεξάνδρας & Λουκάρεως)

ΟΡ.Μ.Α. (ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού)

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2017/04/25/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%84-3/