Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 στις 9.00 πμ

3 καλέσματα : 1 2 3

Λευτεριά στον Μ. Σεϊσίδη-Συγκέντρωση αλληλεγγύης

Στις 3 Απριλίου ο σύντροφος Μάριος Σείσίδης θα καταθέσει την δίκη του οπτική σε όσα τον κατηγορούν, υπερασπιζόμενος τη δική του επιλογή να παραμείνει ελεύθερος και κυνηγημένος από τις διωκτικές αρχές για 11 χρόνια. Η παρουσία μας είναι δεδομένη σε ακόμη μία στιγμή σύγκρουσης εντός των αστικών δικαστηρίων, ανάμεσα σε έναν αναρχικό αγωνιστή και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του καθεστώτος .

«...Η αλληλεγγύη είναι αυτή, που το δυνατό της φώς διαλύει και σμικραίνει τα τρομαχτικά σκιάχτρα και τις σύγχρονες μέδουσες του συστήματος, όταν αυτές φορούν τα αποκρουστικά προσωπεία της αστικής δικαιοσύνης, των επιβλητικών κτιρίων των δικαστηρίων, των φυλακών, των ξυλοδαρμών και βασανιστηρίων από τους πολλούς και πάνοπλους φρουρούς του καθεστώτος , των εκτελεσμένων και κυνηγημένων συντρόφων-ισσων...»

(απόσπασμα απο το κείμενο εισήγησης της Συνελευσης αλληλεγγύης στον Μ. Σεϊσιδη.)

ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ 3/4/2017

9.00 - 1ος όροφος, αίθουσα 70Δ

Συνέλευση αλληλεγγύης στο Μάριο Σεϊσίδη

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/68850/


1 2 3

για τη δίκη του συντρόφου Μάριου Σεϊσίδη

Η δίκη του συντρόφου Μάριου Σεϊσίδη συνεχίζεται στις 3 Απριλίου, στο εφετείο Αθηνών, στον 1ο όροφο(αίθουσα 70Δ). Η ακροαματική διαδικασία μέχρι τώρα, ανέδειξε την πλήρη απουσία αποδεικτικών στοιχείων ενοχής του συντρόφου στις αποδιδόμενες κατηγορίες, που αφορούν 7 ληστείες τραπεζών την περίοδο 2002-2006. Όπως έχουμε ξαναγράψει, το μοναδικό εμπόδιο που έχει ανακύψει στην πορεία της δικαστικής αθώωσης του Μάριου, σε φυσική συνέχεια με τις αντίστοιχες αθωώσεις για τους συντρόφους Σ. Σεϊσίδη και Γ.Τσιρώνη το 2012 και 2016, είναι ένα έγγραφο αμφισβητήσιμης εγκυρότητας που απεστάλη από τις διωκτικές αρχές λίγο πρίν την έναρξη της δίκης. Το έγγραφο αυτό σχετίζεται με πραγματογνωμοσύνη των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας, σε δείγμα DNA του συντρόφου που φαίνεται να ταυτοποιείται με ευρήματα από την ληστεία στην Ε.Τ.Ε στη Σόλωνος το 2006.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία μαζί με ειδικούς εφέτες ανακριτές ρίχνουν ένα πέπλο ενοχής στην δικαστική αίθουσα, που στηρίζεται σε μερικές κόλλες χαρτιού με την επένδυση της επιστήμης. Επιστήμης που κινείται στα απροσπέλαστα εργαστήρια της αστυνομίας, χωρίς καμία δυνατότητα επίβλεψης και συμμετοχής επί των διαδικασιών, που ακολουθούνται για να βγούν τα οποιαδήποτε αποτελέσματα. Ενώ δεν πρέπει να μας διαφεύγει η αντιστροφή της διακήρυξης για την ανακάλυψη της ταυτοποίησης του DNA, η οποία όσον αφορά σε δικαστικά ζητήματα θα χρησιμοποιούταν με την σύμφωνη γνώμη του εμπλεκόμενου για την απόδειξη της μη ενοχής του!

Εμείς οι αλληλέγγυοι-ες στην δικαστική υπόθεση του Μάριου, εξακολουθούμε να μην έχουμε καμία εμπιστοσύνη στα επιστημονικοφανή κωλόχαρτα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας. Απαιτούμε το τέλος της εντεκάχρονης ομηρίας του συντρόφου από μια κακοστημένη υπόθεση, όπως είναι αυτή των «ληστών με τα μαύρα» και την άμεση απελευθερωσή του. Στις 3 Απριλίου ο σύντροφος θα καταθέσει την δίκη του οπτική σε όσα τον κατηγορούν, υπερασπιζόμενος τη δική του επιλογή να παραμείνει ελεύθερος και κυνηγημένος από τις διωκτικές αρχές για 11 χρόνια. Η παρουσία μας είναι δεδομένη σε ακόμη μία στιγμή σύγκρουσης εντός των αστικών δικαστηρίων, ανάμεσα σε έναν αναρχικό αγωνιστή και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του καθεστώτος .

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

αλληλέγγυοι-ες

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1571456/


1 2 3

Τη Δευτέρα 3/4 συνεχίζεται η δίκη του αναρχικού συντρόφου Μάριου Σεϊσίδη

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου συνεχίζεται το εφετείο του αναρχικού συντρόφου Μάριου Σεϊσίδη στην οδό Λουκάρεως στον 1ο όροφο (αίθουσα 70Δ) στις 9:00 για τη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στη Σόλωνος το 2006, καθώς και για 6 ακόμα ληστείες τραπεζών.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1571464/