Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 στις 19.30

Προβολή Ταινιών Back2back: Life of Brian & Nazarin + Αυτοδιαχειριζόμενη κουζίνα

Η 1η ταινία θα ξεκινήσει 19:30 και έπειτα από 10' διάλειμμα η 2η κατά τις 21:15. Επίσης θα εγκαινιάσουμε το νέο μας φούρνο στα πλαίσια της παράδοσης με νηστεία, με special χοιρινές μπριζόλες (η συνταγή μυστική...) και άλλες λιχουδιές καθώς και ποτά φυσικά!!!

1) LIFE OF BRIAN (Διάρκεια: 90', Έτος: 1979) των Μonty Python
Υπόθεση: O Mπράιαν γεννήθηκε σε ένα στάβλο την ημέρα των Χριστουγέννων, ακριβώς δίπλα στο στάβλο που γεννήθηκε… ξέρετε ποιος. Οι Τρεις Μάγοι με τα Δώρα φτάνουν στο στάβλο του και τα αποθέτουν στην ποδιά του, όταν, όμως, το αστέρι προχωρά, καταλαβαίνουν το λάθος τους και παραδίδουν τα δώρα τους στον διπλανό στάβλο. Αυτή είναι η ιστορία της ζωής του Μπράιαν: πάντα κατά λάθος, όλοι νομίζουν πως είναι ο Μεσσίας. Το πρόβλημα είναι πως εκείνος δεν μπορεί να κάνει τίποτε για να τους πείσει πως δεν πρέπει και να… σταυρωθεί κατά λάθος!

2) NAZARIN (Διάρκεια: 90', Έτος: 1959) του Λουίς Μπουνιουέλ
Υπόθεση: Στο Μεξικό του δικτάτορα Ντιάζ, ένας ιερέας που προσπαθεί να ζήσει με τις διδαχές του Ιησού, διώκεται από τις αρχές γιατί έχει στην ακολουθία του δυο γυναίκες, εκ των οποίων η μια είναι πόρνη. Διασκευή ενός βιβλίου του Γκαλδός κάτω από την αθεϊστική, αλλά καθόλου υβριστική οπτική του Μπουνιουέλ, ο οποίος περιγράφει την άδοξη τύχη ενός δονκιχωτικού ιερέα. Η ταινία, που τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών 1959, αποκάλυψε το ταλέντο του Φρανσίσκο Ραμπάλ.
Σας περιμένουμε και ελπίζουμε να μην πέσει φωτιά να μας κάψει το κτίριο... ;-)

έγγραφο σε μορφή PDF

πηγή : https://www.facebook.com/events/6308139271269
πηγή : email που λάβαμε στις 6 Απρίλιος 00h