Σάββατο 20 Μαίου 2017 στις 23.59

Πάρτυ Οικονομικής Ενίσχυσης Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού Αγρινίου

00 πάρτυ Οικονομικής Ενίσχυσης Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού Αγρινίου

Η αυτοοργάνωση των κοινωνικών αναγκών, που σε γενικευμένο επίπεδο εσωκλείει έναν άλλο κόσμο ολότελα διαφορετικό και ανταγωνιστικό ως προς το κράτος και το κεφάλαιο, κυοφορείται στις εστίες αγώνα. Εκεί όπου μέσα από τη δράση, χτίζονται στη συλλογική συνείδηση οι αρχές της αντίστασης, της αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης και αλληλοβοηθείας.

Ο κόσμος του κινήματος ποτέ δε θα είναι μόνος, τόσο πολιτικά, όσο ηθικά και υλικά.

Στον αξιακό κώδικα των αγωνιστών οι άνθρωποι δεν είναι αναλώσιμοι αλλά αποτελούν την αφετηρία κάθε αναρχικής πολιτικής πρότασης. Ο τρόπος που το κίνημα περιθάλπτει τους ανθρώπους του έκτος από πρακτική ανάγκη αποτελεί και στοιχείο του αντιεξουσιαστικού πολιτισμού που θεμελιώνει ταξικές-αγωνιστικές απαντήσεις στις επιμέρους εκφάνσεις της ζωής και της καθημερινότητας.

Ο σύντροφος Π.Κ. μέλος της συνέλευσης του Α.Σ.Α. και μαύρος εργαζόμενος στον κλάδο της εστίασης για πολλά χρόνια, έχασε το πόδι του μετά από μια πολύ σοβαρή υπόθεση υγείας. Σύντροφοι και συντρόφισσες από το Αγρίνιο και άλλες περιοχές πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα κινήσεις για την οικονομική στήριξη του συντρόφου για την αγορά πρόσθετου μέλους.

ΣΤΙΣ 20 ΜΑΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ 'ΕΠΜΠΡΟΣ' ΕΚΔΙΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕNΙΣΧΥΣΗΣ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 24:00

DJ'S

hip hop (Σώφρων), drum n bass- dupstep (dj differ),

psy trace (dj maloi) .

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ-ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟ

πηγή : https://www.embros.gr/sab-20-maioy-23-00-part…