Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 στις 21.00

Συναυλία κλασσικής μουσικής

15,16/11/2017 21:00 - 23:00 Συναυλία κλασσικής μουσικής - κολεκτίβα "Adagio Mode"

15,16/11/2017 21:00 - 23:00 Συναυλία κλασσικής μουσικής - κολεκτίβα "Adagio Mode"

Μετά από πολλά χρόνια μουσικών σπουδών, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο που στοχεύει τη βιωσιμότητά του μέσα στις συνεργατικές προκλήσεις, φέρνει αυθεντικότητα και αμεσότητα προσφέροντας στο κοινό μία ειλικρινή εκτίμηση και κατανόηση της κλασσικής μουσικής.

Το ρεπερτόριό μας καλύπτει πάνω από πέντε αιώνες μουσικής επίγνωσης, φιλοδοξώντας να συνδυάσει την επιδεξιότητα και την ακρίβεια ενός συνόλου κλασσικής μουσικής δωματίου με την δύναμη και το πάθος σόλο ερμηνειών, σε αναζήτηση της διάχυσης και της εμβρίθειας περισσότερο, παρά μιας εξεζητημένης ακαδημαϊκής αριστείας.

Λειτουργώντας συλλογικά και μετρώντας την επιρροή των ψηφιακών και κοινωνικών μέσων δικτύωσης, επιδιώκουμε την αναζωογόνηση των υπηρεσιών κλασσικής μουσικής μέσα από μια νέα, ερευνητική σκοπιά. Η ιστοσελίδα μας δέχεται καθημερινές επισκέψεις από όλο τον κόσμο, αναπτύχθηκε με καλλιτεχνική λεπτομέρεια και ποιότητα, δημοσιεύοντας εκτός από τις δικές μας κυκλοφορίες, μία μοναδική συλλογή ελεύθερων προς διακίνηση διακεκριμένων έργων.

Οι Adagio Mode αρέσκονται να ενσωματώνουν στην μουσική τους αφήγηση την ποικιλομορφία, προσέχοντας την επικοινωνία στην ολότητά της, την σύγκλιση των αντιθέσεων μεταξύ του εκλεπτυσμένου και του λαϊκού, του ανανεωτικού και κλασικού, της ευγένειας και του σαρκασμού που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό στις μέρες μας.
Adagio Mode Point of View

Απ' την Αναγέννηση και το Μπαρόκ μέχρι την Σύγχρονη εποχή, εξερευνούμε τα στοιχεία εκείνα της κλασσικής μουσικής που ταιριάζουν στα εκφραστικά μας μέσα, είτε ερμηνεύοντας τα αυθεντικά κείμενα, ή δημιουργώντας διασκευές και μεταγραφές.

Youtube

πηγή : https://www.embros.gr/1516-11-2017-21-00-23-0…