Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 στις 12.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Κάλεσμα αλληλεγγύης στον Κωσταντίνο Γ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ Γ. Κ' ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου, η Αντιτρομοκρατική συλλαμβάνει τον σύντροφο Κωνσταντίνο Γ. με ένταλμα, που εκδόθηκε απο τον ειδικό εφέτη ανακριτή Νικόπουλο, για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και απόπειρα δολοφονίας κατα συρροή αναφορικά με την υπόθεση Παπαδήμου. Εν συνεχεία, του ασκήθηκε ποινική δίωξη με βάση τον 187 Α. Κατά τη σύλληψη του, ο σύντροφος τραυματίστηκε στο πόδι. Την ίδια μέρα συλλαμβάνεται σύντροφος από το περιβάλλον του Κωσταντίνου Γ. Είναι πάγια τακτική της αντιτρομοκρατικής να στοχοποιεί άτομα από το συντροφικό και φιλικό περιβάλλον για εκφοβισμό, σε μια προσπάθεια πολιτικής και φυσικής απομόνωσης του συλληφθέντα. Στις 29 Οκτωβρίου, οδηγήθηκε στον ανακριτή στο εφετείο για να τελεστεί το ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια στην Ευελπίδων απ' όπου πήρε 3ήμερη προθεσμία για να απολογηθεί.

Πριν καν αποδοθούν κατηγορίες στο σύντροφο, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης σε αγαστή συνεργασία με την αντιτρομοκρατική έχουν στήσει ένα πλούσιο μιντιακό κατηγορητήριο εις βάρος του. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τα τρομοδικεία να ξεκινούν απ' τα δελτία των οκτώ. Πρόκειται άλλωστε για ένα κατηγορητήριο πλήρως ευθυγραμμισμένο με το ευρύτερο κλίμα τρομοϋστερίας, που καλλιεργείται από τους αστυνομικούς και δικαστικούς μηχανισμούς του κράτους. Ειδικά σε περιόδους κρίσης και μνημονίων η συγκεκριμένη τακτική εξυπηρετεί τη στοχοποίηση όσων αντιστέκονται και την αδρανοποίηση της κοινωνίας σε μία προσπάθεια πολιτικής οχύρωσης του καθεστώτος . Χτίζοντας το προφίλ του «αδίστακτου τρομοκράτη» επιτίθενται πολιτικά στην ένοπλη μορφή πάλης, που αποτελεί μία έμπρακτη αμφισβήτηση στο μονοπώλειο της βίας , που θέλει να έχει το κράτος. Εμείς ως «συνέλευση αλληλεγγύης στον Κωσταντίνο Γ. και στο σύντροφο, που συνελήφθη την ίδια μέρα» αντιλαμβανόμαστε τον ένοπλο αγώνα ως αναπόσπαστο κομμάτι του κινήματος στον πόλεμο για την καταστροφή κράτους και κεφαλαίου.

Πέρα από τα δίπολα αθωότητας-ενοχής που θέτει η αστική δικαιοσύνη στεκόμαστε δίπλα σε όποιον αντιστέκεται.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Γ.

-Τρίτη 31/10/2017 στο Εφετείο στη Λουκάρεως , στις 14.00

-Τετάρτη 1/11/2017 στην Ευελπίδων στο κτήριο 10, στις 12.00

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ

-Τρίτη 31/10/2017 στην Ευελπίδων στο κτήριο 2 , στις 12.00

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γ. και στον σύντροφο που συνελήφθη την ίδια μέρα

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/71565/


1 2 3

Ενημέρωση από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γ.

Η συγκέντρωση αλληλεγγύης άρχισε στη 1.30 έξω από το Εφετείο στη Λουκάρεως με τη συμμετοχή 30 αλληλέγγυων . Ανοίχτηκε πανό ,πετάχτηκαν τρικάκια και φωνάχτηκαν συνθήματα μέχρι τις 3. Την ώρα που η αντιτρομοκρατική έβγαζε το σύντροφο από το υπόγειο της Λουκάρεως , οι μπάτσοι προσπάθησαν να απωθήσουν τους αλληλέγγυους προς το στενό της Παράσχου. Έγινε συμπλοκή με τα ΜΑΤ και χτυπήθηκε η συγκέντρωση αλληλεγγύης με φυσουνιές και γκλομπιές.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Γ. ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΤΗΡΙΟ 10 ΩΡΑ 12.00

Αλληλέγγυοι/ες

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1579408/


1 2 3

ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Γ.- ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ & ΕΦΕΤΕΙΟ

Την Τετάρτη 1/11/2017 ο σύντροφος Κωνσταντίνος Γ. περνάει λόγω της αυτόφορης διαδικασίας από τον ανακριτή στο κτίριο 10 στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 12:00 μ.μ., με τις κατηγορίες για:
- συγκρότηση και ένταξη στην "τρομοκρατική οργάνωση"
Συνομωσία πυρήνων της φωτιάς (Σ.Π.Φ.)
- κατοχή όπλων
- προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών υλών

Την ίδια μέρα απολογείται στον ειδικό εφέτη ανακριτή για την κατηγορία αποστολής του παγιδευμένου φακέλου στον Λ. Παπαδήμο καθώς χθές Τρίτη (31/10/2017) ζήτησε και πήρε προθεσμία. Εφετείο Λουκάρεως, στις 19:00μ.μ.

1/11/2017 Καλούμε σε συγκεντρώσεις αλληλεγγύης:

Δικαστήρια της Ευελπίδων, κτίριο 10, στις 12:00 μ.μ.

Εφετείο Λουκάρεως, στις 19:00μ.μ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Συνέλευση αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους
και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1579433/