Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 στις 12.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Κάλεσμα αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες από την εκκένωση της Κατάληψης Gare

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 12:00


ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ GARE ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 26-11-2017. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΝ "ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΟ" ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

10,100,1000ΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ

ΖΑΙΜΗ 11-CLEMENT DUVAL

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/72034/


1 2 3 4

Κάλεσμα για αλληλεγγύη στην Gare

post image

Σήμερα 26/11/2017 η κατάληψη της GARE εκκενώθηκε από τα φασιστικά κλιμάκια καταστολής του κράτους και μας απέδειξαν για ακόμη μια φορά το εξόφθαλμο παρανοικο σχέδιο του κράτους για καταστολή/εξευγενισμό της περιοχής και την πρόληψη εξεγερσιακών αναταραχών,ειδικότερα σε συνδεδεμένες με αυτά ημέρες,όπως η 17Ν και η 6Δ. Είναι προφανές από τα γεγονότα όπως η <<αναίτια>> επίθεση στην πορεία της 17ν και η οργανωμένη βίαιη απόπειρα στην πλατεία των Εξαρχείων μετά την πορεία.Υστερα με την εκκένωση της GARE βρήκαν άλλη μια <<τρύπα>> για να αυξήσουν την προσπάθεια αστυνομικής κατοχής της περιοχής και μας έδειξαν τις διαθέσεις τους από πολύ νωρίς τα ρεμάλια που βρέθηκαν έξω απο την GARE,όταν πραγματοποιήθηκε πορεία γειτονιάς προς το σημείο.
Μας πέταξαν χημικά και κρότου λάμψη,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.Είναι επίσης προφανές οτι έχουν οξυνθεί τα επεκτατικά χαρακτηριστικά της Εξουσίας σε μια προσπάθεια να βολιδοσκοπήσουν τα αντανακλαστικά του κινήματος και την ετοιμοπόλεμη δυναμική του και κατ'επέκταση να αφαιρέσουν ζωτικό χώρο από εμάς.Πιστεύουμε οτι η στιγμές είναι πολύ κρίσιμες και πρέπει να συσπειρωθούμε ,να οργανωθούμε και να απαντήσουμε.Επίσης,πρέπει να τους γίνει σαφές οτι κανείς δεν μπορεί να μπαίνει με την βία σε αυτόνομα συλλογικοποιημένα εδάφη αγώνα και να μην τρέχει τίποτα.Η απάντηση πρέπει να είναι μεγαλύτερη απο την πρόκληση.Λερναία Ύδρα.....

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Rosa de Foc

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1580632/


1 2 3 4

Σήμερα στις 12:00, στα δικαστήρια της Ευελπίδων και συνέλευση Τετάρτη 19:00

Στις 7-7:30 το πρωί της κυριακής, δεκάδες oπκε με αλεξίσφαιρα κράνη και ασπίδες και με διμοιρίες στη περιοχή, πραγματοποιούν επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης Γκάρε.

Οι σύντροφοι αντιστέκονται και μετά από κάποια ώρα οι μπάτσοι εισβάλουν και συλλαμβάνουν 4 άτομα.

Οι σύντροφοι κατηγορούνται για τα πλημμελήματα αντίστασης, εξύβρισης, απείθιας, απόπειρας σωματικής βλάβης και για το κακούργημα της κατοχής εκρηκτικών.

''Το χτύπημα αυτό έρχεται ως συνέχεια της αιματηρής καταστολής που δέχτηκε η πορεία και η περιοχή των Εξαρχείων στις 17 Νοεμβρίου. Επίσης αποτελεί προσπάθεια να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για την επερχόμενη επέτειο της 6 Δεκέμβρη και να χτυπήσουν την οργανωμένη αντίσταση. Το κράτος έκανε μια τρύπα στο νερό, δεν καταφέραν τίποτα, δεν μπορούν να σταματήσουν το κύμα που έρχεται. Όλοι και όλες στους δρόμους. '' από την τηλεφωνική επικοινωνία με τους συλληφθέντες

Η συνέλευση συμφώνησε σε κλειστή πορεία γειτονιάς στις 23:30, στην πλατεία Εξαρχείων. Εκατόν άτομα κινηθήκαμε προς την Καλλιδρομίου όπου εκεί υπήρξαν μίκρο-συμπλοκές με τα οπκε που έχουν στρατοπεδεύσει έξω από την Γκάρε. Οι συμπλοκές επεκτάθηκαν μετέπειτα στα γύρω στενά με τις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Υπάρχει ισχυρή περίπτωση προφυλάκισης και γι' αυτό η παρουσία μας στα δικαστήρια της Ευελπίδων σήμερα δευτέρα στις 12:00 είναι απόλυτα κρίσιμη.

Η επόμενη συνέλευση σχετικά με την εκκένωση της Γκάρε θα γίνει στο κτήριο Γκίνη στις 19:00 μέρα τετάρτη 29/11.


ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ

Δομή αυτοάμυνας καταλήψεων και μεταναστευτικών εγχειρημάτων

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1580628/


1 2 3 4

Αλληλεγγύη στην Γκάρε - όλοι και όλες στον αγώνα για την υπεράσπιση των απελευθερωμένων εδαφών

Βρισκόμαστε σε πλήρη αγωνιστική αλληλεγγύη με την κατάληψη Γκάρε και δηλώνουμε πως θα σταθούμε ανάχωμα στη συντονισμένη επιχείρηση ΜΜΕ-κράτους-επιχειρηματιών να συντρίψουν τις μαχητικές κοινότητες αγώνα και να κατακτήσουν τα απελευθερωμένα μας εδάφη.

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Γκάρε.

Αλληλεγγύη σε όλες τις εστίες αγώνα.

27.11 ημέρα δευτέρα, 12:00, ευελπίδων, η παρουσία μας είναι σημαντική.

29.11 ημέρα τετάρτη, 19:00, συνέλευση στο Γκίνη για την εκκένωση της Γκάρε.

Στους δρόμους.

Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1580627/