Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 19.00

Προβολή ταινίας: Δουνκέρκη

O ζεστός μας χώρος (σαμαρά 2 & καμπούρογλου 44 κάτω πατήσια) θάναι ανοικτός από τις 7 με καφενείο και μουσική. Θα υπάρχει μίνι κινηματικό βιβλιοπωλείο, φαγητό και όπως πάντα ποτά και ποπ κορν ως συνοδευτικά της ταινίας.
Θεμιτή και ευπρόσδεκτη η όποια συνεισφορά σας στις αλληλέγγυες δομές μας α) "ένα παιχνίδι για κάθε παιδί" για παιδιά της γειτονιάς και προσφυγόπουλα ώστε να μη μείνουν χωρίς δώρο στις γιορτές που έρχονται και β) τρόφιμα μακράς διαρκείας για γνωστούς και συντρόφους μας που αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα σίτισης.
Είσοδος πάντα ελεύθερη από καμπούρογλου
Υπόθεση Ταινίας: Όταν οι βρετανικές δυνάμεις που βρίσκονταν στη Γαλλία στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, συνειδητοποίησαν ότι η γερμανική επίθεση του Μαΐου του 1940 ήταν απλά ένας αντιπερισπασμός - καθώς ο κύριος όγκος του γερμανικού στρατού προήλαυνε νότια, μέσω των Αρδεννών-, αποφασίστηκε η εκκένωση των συμμαχικών στρατευμάτων από το λιμάνι της Δουνκέρκης. Στόχος ήταν να σωθούν περίπου 30.000 στρατιώτες. Τελικά, κατάφεραν να φύγουν από τη χώρα περισσότεροι από 300.000 γάλλοι και βρετανοί στρατιώτες.

Στη Δουνκέρκη πρωταγωνιστούν ο Τομ Χάρντι, ο Κίλιαν Μέρφι, ο Μαρκ Ράιλανς και ο Κένεθ Μπράνα -μεταξύ άλλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα της ταινίας, που πραγματοποιήθηκαν στην Γαλλία, την Ολλανδία, την Μεγάλη Βρετανία και το Λος Άντζελες, έγιναν με έναν συνδυασμό καμερών IMAX και φιλμ 65mm.
Είδος: Δράσης/Πολεμική/Δράμα, Διάρκεια: 102'
Θα προηγηθεί σύντομη εισαγωγή από μέλος της ομάδας προβολών και έπειτα χαλαρή κουβεντούλα.

πηγή : https://www.facebook.com/events/1325380840946...