Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 στις 22.00

Hit N' Rap Party Οικονομικής ενίσχυσης για ιατρικά έξοδα παιδιού

Rap Live Beatmaking session:

-Viral (Hit N' Rap)
-542 (Odessa Trickmakers)

Jungle Breaks:

-Dj Differ (Hit N' Rap)

Drum & Bass:

-Insom & Golf

Η αλληλεγγύη δεν είναι μια λέξη σε ένα σύνθημα, μια απλή πολιτική ή μια πρακτική που γίνεται απο συνήθεια ανεξάρτητα απο εμάς, αλλά μια έννοια που σημαίνει την ίδια την καθημερινότητα μας.

Στους δύσκολους καιρούς της υποτίμησης των ζωών μας η υποτίμηση της υγείας δεν θα μπορούσε να μην είναι παρά άλλη μια συνθήκη καταστολής. Ο νεαρός μας γείτονας Ν.Σ. γεννήθηκε στην Αθηνα, στις 26 Ιουλίου 2016 με ανεπάρκεια βαλβίδας στην καρδιά και επρεπε να εγχειριστει επειγόντως σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα όντας ανασφάλιστος και χωρίς καμία κάλυψη απ το παρόν υποβαθμισμένο σύστημα υγείας. Εγχειρίστηκε στις 25 Μαιου 2017 στο Ωνασειο με επιτυχια, νοσηλεύτηκε 20 μέρες στο νοσοκομείο και οι ιατροί είναι επιφυλακτικοί και για ενδεχόμενη δεύτερη εγχείριση.

Το οικονομικο κόστος της επεμβασης και της νοσηλείας είναι δυσβάσταχτο για τους συγγενείς του παιδιού, ανθρώπους της τάξης μας, αρτεργάτες και εργαζόμενους ζαχαροπλαστείου στο επάγγελμα. Σαν γείτονες σαν σύντροφοι/ισες και σαν πολιτικά ενεργά και σκεπτόμενα άτομα επιλέγουμε να σταθούμε αλληλέγγυοι/ες στο παιδί και την οικογένεια του, γιατί στην ίδια θέση αύριο μπορεί να είναι ο καθένας/μια μας και οι κοντινοί μας.

Επειδή δεν περιμένουμε απο κανένα σύστημα ή "κρατος σωτήρα" να επέμβει και επειδή δεν ζούμε με την ψευδαίσθηση οτι κάποιος λεφτάς που μας κλέβει την ζωή και το ψωμί μας στην καθημερινότητα, θα σώσει την υγεία μας, παριστανωντας τον ευεργέτη ή τον άνθρωπο την ώρα που αυτος και η τάξη του ευθύνεται για την εκμετάλλευση μας, επιλέγουμε να αυτοοργανωθούμε και να οργανώσουμε με τους δικούς μας όρους, πολιτικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς ένα πάρτυ οικονομικης ενίσχυσης για την κάλυψη ιατρικών εξόδων στις 12/1/2018 στην ΑΣΟΕΕ.

Η αλληλεγγύη μας είναι ταξική ανθρώπινη, οριζόντια και αντιιεραρχική και καμία σχέση δεν εχει με τον ανθρωπισμό και τα αφεντικά.

Μουσικοπολιτική ομάδα Hit N' Rap

πηγή : https://www.facebook.com/events/1842875672669…
πηγή : email που λάβαμε στις 2 Ιανουάριος 15h