Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 στις 19.30

Προβολή: Hell or High Water +Trivia night

Υποδεχόμαστε το 2018 με την εξαιρετική ταινία του Ντέηβιντ Μακένζι που σκηνοθετεί υποδειγματικά τους Μπεν Φόστερ, Κρις Πάιν και Τζεφ Μπρίτζες σε μια ταινία για το έγκλημα, την τιμωρία, την αδελφική αγάπη και την οικονομική κρίση - άλλοτε αστείο, άλλοτε ελεγειακό, ένα αυθεντικό νεογουέστερν για την Αγρια Δύση της εποχής μας.

Υπόθεση: Ένας χωρισμένος πατέρας και ο πρώην κατάδικος αδερφός του επιχειρούν μια σειρά ληστειών τραπεζών για να διασώσουν τη χρεωμένη οικογενειακή τους φάρμα στο Δυτικό Τέξας, ενώ στα ίχνη τους βρίσκονται ένας βετεράνος σερίφης και ο ινδιάνος βοηθός του. Διάρκεια: 100', Είδος: έγκλημα/δράμα/θρίλερ

O χώρος ανοίγει από τις 7.30 με καφενείο, κινηματικό βιβλιοπωλείο, ποτά, ζεστό κρασί, σνακς κλπ.

**Μετά την προβολή γινόμαστε μια παρέα και παίζουμε trivial pursuit ή cine quiz ως τα μεσάνυχτα! Είσοδος ελεύθερη όπως πάντα!

Όσοι/ες θέλετε μπορείτε να συνεισφέρετε στις αλληλέγγυες δομές μας 1) "ένα παιχνίδι για κάθε παιδί" (για παιδιά της γειτονιάς που δεν πήραν φέτος δώρο), και 2) "καλάθι αλληλεγγύης" του στεκιού με τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφους και γνωστούς μας από την περιοχή που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Καλή χρονιά με υγεία, αλληλεγγύη, περισσότερους αυτοοργανωμένους χώρους σε γειτονιές και επαρχία, πιο μαζικά και ποιοτικά κινήματα για μια νικηφόρα κοινωνική αντεπίθεση!

πηγή : https://www.facebook.com/events/3139554157625…
πηγή : email που λάβαμε στις 3 Ιανουάριος 20h