Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 στις 10.30 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης σε 2 από τους 9 αγωνιστές πολιτικούς πρόσφυγες

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

η ημερομηνία δίκης για την έκδοση των δύο αγωνιστών στην Τουρκία έχει ορισθεί.

ΚΑΛΟΥΜΕ

ΤΡΙΤΗ 30 Γενάρη 10.30 π.μ στο Εφετείο Αθηνών (Λουκάρεως 14& Αλεξάνδρας)

Κάτω η σκευωρία σε βάρος των 9 αγωνιστών πολιτικών προσφύγων

Όχι στην έκδοσή τους. Άμεση απελευθέρωση

Στην Αθήνα, στις 28 Νοεμβρίου είχαν συλληφθεί εννιά αγωνιστές απο την Τουρκία και στη συνέχεια προφυλακίσθηκαν. Αφού βασανίστηκαν κατά τη σύλληψή τους σύντομα τους χώρισαν και τους διαμοίρασαν σε διάφορες φυλακές, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στην υπεράσπισή τους με την απομόνωσή τους. Για τους δύο απ' αυτούς ήδη ξεκίνησε διαδικασία έκδοσης στην Τουρκία και έλαβαν το φάκελο της δικογραφίας οι ίδιοι κατηγορούμενοι. Έχει ορισθεί ημερομηνία δίκης για 30 Γενάρη στο Εφετείο Αθηνών. (5ος όροφος)

Όταν συνελήφθησαν οι εννιά αγωνιστές τα Μ.Μ.Ε. χρησιμοποίησαν κοινή γραμμή χαρακτηρίζοντάς τους ως τρομοκράτες διογκώνοντας με ψέμματα και κατασκευασμένα σενάρια αυτές τις συλλήψεις.

Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτοί που δόθηκαν ως πεσκέσι στον Erdoğan, είναι Μαρξιστές-Λενινιστές, είναι άνθρωποι που όλη τη ζωή τους αγωνίζονται για την δικαιοσύνη και την λευτεριά των λαών και δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζονται ως τρομοκράτες. Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη συνεχιζόμενη πολιτική της μαύρης προπαγάνδας και τα σενάρια που δημοσιεύονται.

Η "Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν" μπροστά σε αυτές τις πολύ σοβαρές εξελίξεις και τις σκευωρίες κατά των πολιτικών προσφύγων που έχουν συλληφθεί, καλεί τις πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς σωματεία και κινήσεις της εργατικής τάξης αλλά και κάθε αγωνιστή να εκφράσουν τη διεθνιστική αλληλεγγύη τους.

Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν

πηγή : http://oagonas.blogspot.gr/2018/01/blog-post_…


Σήμερα Τρίτη 30 Γενάρη 10.30 πμ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ αλληλεγγύης στο Εφετείο (Λουκάρεως) ενάντια στην έκδοση των αγωνιστών απ'την Τουρκία

Στις 28 Νοέμβρη, λίγο πριν την άφιξη του τούρκου δικτάτορα και πολεμοκάπηλου σφαγέα Ερντογκάν, το ελληνικό κράτος εκτέλεσε μια επιχείρηση μαζικής σύλληψης αγωνιστών πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία. Οι αιχμάλωτοι αγωνιστές διασκορπίστηκαν σε διαφορετικές φυλακές, με κατηγορίες «σύστασης τρομοκρατικής οργάνωσης», αφού βασανίστηκαν από τα καθάρματα της «αντιτρομοκρατικής». Η απόπειρα ποινικοποίησης και εξόντωσης των αγωνιστών που έχουν στοχοποιηθεί από το τουρκικό κράτος, ολοκληρώνεται με την επιχείρηση έκδοσής τους. Ο ελληνικός σοσιαλφασισμός είναι αδίστακτος.
Χθες Δευτέρα 29 Γενάρη έγινε απόπειρα απαγωγής της συντρόφισσας HARİKA KIZILKAYA, μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολίτικους Κρατουμένους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν. Το συγκεκριμένο σχέδιο απέτυχε επειδή η αγωνίστρια KIZILKAYA αντιστάθηκε δημοσιοποιώντας το γεγονός.

Θα σπάσουμε τη διακρατική τρομοκρατία και από τις δυο πλευρές των συνόρων.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Τρίτη 30 Γενάρη 10.30 πμ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ αλληλεγγύης στο Εφετείο (Λουκάρεως, 5ος όροφος)

Αναρχική Συλλογικότητα για τη Μαχητική Προλεταριακή Ανασυγκρότηση

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1583254/