Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στις 19.00

Εκδηλωση για τον εθνικισμό, τη μισαλλοδοξία και τον αλυτρωτισμό...

Ενάντια στον εθνικισμό και τον πόλεμο.

Μέσα σε μια πραγματικότητα που την χαρακτηρίζουν η επίταση της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης και οι πόλεμοι των κυρίαρχων, οι από τα πάνω υποδαυλίζουν τα εθνικιστικά μίση και χρησιμοποιούν το «διαίρει και βασίλευε» για να πετύχουν τους σχεδιασμούς τους. Με πρόσχημα το "μακεδονικό ζήτημα" ξεδιπλώνονται τα οικονομικά και γεωπολιτικά σχέδια της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των κρατών της περιοχής αλλά και των αφεντικών στη βαλκανική χερσόνησο.

Ενάντια στη μισαλλοδοξία και τον φασισμό.

Την Κυριακή 21 Γενάρη και 4 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα αντίστοιχα εθνικιστικά συλλαλητήρια, τα οποία αποτέλεσαν γόνιμο έδαφος για να ξαναβγούν οι φασίστες από τις τρύπες τους και να διασπείρουν το δηλητήριό τους. Βρήκαν την ευκαιρία με την κάλυψη των συλλαλητηρίων και με τις πλάτες της αστυνομίας να επιτεθούν σε κατειλημμένους χώρους και στον κόσμο του αγώνα.

Χτίζουμε κοινότητες αγώνα ενάντια σε κάθε διαχωρισμό έμφυλο, θρησκευτικό, φυλετικό, εθνικό.

Απέναντι σε κάθε ιδεολόγημα που μας θέλει διαχωρισμένους και αδύναμους, προτάσσουμε την αλληλεγγύη μεταξύ των από τα κάτω και βροντοφωνάζουμε ότι με τους ομοίους μας από την άλλη πλευρά των συνόρων δεν μας χωρίζει τίποτα. Απέναντι στα πολεμοχαρή σχέδια των κρατών απαντάμε ότι δεν θα γίνουμε κρέας για τα κανόνια τους.

Αγωνιζόμαστε για ένα κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας, δικαιοσύνης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

προβολή ντοκιμαντέρ "τα ξεχασμένα Βαλκάνια"

συζήτηση για την έξαρση του εθνικισμού, της μισαλλοδοξίας και του αλυτρωτισμού σε ένα περιβάλλον που τα τύμπανα του πολέμου ηχούν όλο και πιο δυνατά γύρω μας.

Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2018

στις 7μμ στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα- askpthk.espivblogs.net

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/73152/