Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στις 9.00 πμ

Συγκέντρωση συμπαράστασης σε συλληφθέντες του αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς

Όλες και όλοι στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 9 το πρωί, για συμπαράσταση στους συλληφθέντες του αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς

Όλες και όλοι στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 9 το πρωί, για συμπαράσταση στους συλληφθέντες του αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Όλες και όλοι στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 9 το πρωί, για συμπαράσταση στους συλληφθέντες του αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς»

Η ΛΑ.Ε. εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στους συλληφθέντες και καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 9 το πρωί, στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων (κτίριο 9) όπου θα δικαστούν τα δύο μέλη της Λαϊκής Ενότητας, Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος και Αλέξανδρος Ρωμανός Αγγελής καθώς και το μέλος του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, Θωμάς Καρράς.

Οι αγωνιστές κατά των Πλειστηριασμών προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ μετά τις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 14 Μαρτίου και στη συνέχεια, οι προσαγωγές μετετράπησαν σε συλλήψεις, με καθαρή εντολή της Κυβέρνησης και ειδικότερα με εντολή Τσίπρα - Τόσκα - Κοντονή.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί όλες τις πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, τους συνδικαλιστικούς φορείς και την αυτοδιοίκηση να καταγγείλουν την κυβέρνηση για τον αυταρχικό της κατήφορο, απαιτώντας την αθώωση όσων υπερασπίζονται την λαϊκή κατοικία και την λαϊκή περιουσία.

Μέχρι τώρα πολλά διοικητικά συμβούλια συλλόγων και δημοτικά συμβούλια, έχουν εκδώσει αποφάσεις που ζητούν την αθώωση των αγωνιστών.

Όλες και όλοι στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων (κτίριο 9) στις 9 π.μ., την Παρασκευή 30 Μαρτίου.

Η «Χούντα Τσίπρα - Τόσκα - Κοντονή» δεν θα περάσει.

Το Γραφείο Τύπου

28/03/2018

Λαϊκή Ενότητα

πηγή : http://laiki-enotita.gr/2018/03/28/όλες-και-ό…