Πέμπτη 17 Μαίου 2018 στις 20.30

Κυκλος αυτομορφωσης: Προσωπικο και πολιτικο: Θεωρια και πραξη...

Την Πεμπτη 17 Μαιου θα πραγματοποιηθει η τελευταια-για φετος-εκδηλωση του κυκλου αυτομορφωσης στον εκχ Σχολειο.
Η θεματικη τιτλοφορειται:<Προσωπικο και πολιτικο:Θεωρια και πραξη.Οι ηθικες προεκτασεις του αναρχικου ανθρωπου/-τυπου>.

Αφορμη για τη συγκεκριμενη εκδηλωση σταθηκαν τα γεγονοτα που ελαβαν χωρα στο αναρχικο κινημα της πολης μετα την πυρποληση της Λιμπερτατια απο φασιστες.Η ενδοκινηματικη συγκρουση που προεκυψε δεν εμπιπτει επ'ουδενι σε συντροφικη κριτικη,αλλα σε μια κανιβαλιστικη τελετουργια.
Σαν <κυκλος> θεωρουμε οτι ολα τα ζητηματα που αφορουν ενδοκινηματικες σχεσεις συλλογικοτητων πρεπει να τιθενται δημοσιως επι ταπητος,χωρις διαθεση κουτσομπολιου η συγκρουσης,αλλα με διαλεκτικη και γονιμη κριτικη.
Το εν λογω γεγονος βεβαια αποτελει μονο την κορυφη του παγοβουνου σε μια σειρα αντισυντροφικων και εξουσιαστικων/ηγεμονικων συμπεριφορων που ταλανιζουν εδω και χρονια το αναρχικο κινημα και κρυβονται τεχνηεντως κατω απο το χαλι,για να επανεμφανιστουν εκδικητικα ως μεθοδος πιεσης η ρεβανσισμου.
Ξεκαθαριζουμε οτι δεν προκειται για ομιλια αλλα για κουβεντα,τα ατομα της ομαδας απλα θα θεσουν καποιες προβληματικες οπως μπορει να πραξει και ο/η καθενας/μια που επιθυμει να συμμετασχει στην εκδηλωση.Δεν αντιλαμβανομαστε σε καμια περιπτωση τους/τις εαυτους/ες μας ως επαιοντες επι της αναρχικης ηθικης και του αναρχικου ανθρωποτυπου.
Απευθυνουμε ανοιχτο καλεσμα σε ολα τα ατομα,ανεξαρτητως συλλογικοτητας,του αναρχικου/αντιεξουσιαστικου χωρου της πολης για να ξαναδομησουμε την αναγκαια συνθηκη καθε επαναστατικης προοπτικης:το διαλογο.

πηγή : email που λάβαμε στις 13 Μάιος 15h