Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης

Να σπάσουμε τον φόβο της στρατιωτικοποίησης : Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στην Ευελπίδων 20 Ιουνίου, στις 9 το πρωί, στο κτήριο 7

Την Τετάρτη, 20 / 6, στο κτήριο 7 της Ευελπίδων, συντρόφισσα και σύντροφος θα υπερασπιστούν τους εαυτούς τους μπροστά στην κρατική δικαιοσύνη μετά από το εκδικητικό ξύλο και την σύλληψη που υπέστησαν από ματατζήδες, μπροστά στο δημαρχείο Αθηνών.
https://athens.indymedia.org/post/1588727/

Τα συντρόφια μας θα παραβρεθούν στο δικαστήριο δίχως δικηγόρο επειδή δεν θέλουν να αποδεχτούν την έμμεση οικονομική ποινή των παράβολων. Δεν θέλουν, επίσης διορισμένο, από το κράτος, δικηγόρο διότι πρόκειται για απάτη αφού η συντριπτική πλειοψηφία τέτοιων δικηγόρων είναι πλήρως αδιάφοροι προς το να υπερασπιστούν οποιοδήποτε πραγματικά. Έτσι κι αλλιώς ο δικηγόρος δεν είναι πάντα απαραίτητος στο δικαστήριο αφού έχουμε δει πολλές φορές ότι παρά τις έντιμες προσπάθειες των δικηγόρων, η δίκη όλη είναι στημένη και οι αποφάσεις παίρνονται με έξωθεν εντολές.

Στο δικαστήριο θα παραβρεθούν ως μάρτυρας ένας από τους ματατζήδες που τους χτύπησαν και τους έστησαν την δικογραφία.

Η μόνη υπεράσπιση που θα έχουν τα συντρόφια μας θα είναι η συγκέντρωση αλληλεγγύης και ο πολιτικός τους λόγος.

Η συντρόφισσα και ο σύντροφος θα υπερασπιστούν την στάση που είχαν απέναντι στους ματατζήδες και θα καλέσουν για σπάσιμο του φόβου που προκαλεί η παρουσία των μπάτσων στον δημόσιο χώρο. Θα τοποθετηθούν σε σχέση με την στρατιωτικοποίηση της μητρόπολης, την στοχοποίηση των αναρχικών στην καθημερινότητά τους και τις μονάδες καταστολής.

*Να σημειώσουμε ότι ο ένας σύντροφος από τους συλληφθέντες στοχοποιήθηκε ξανά από τα ΜΑΤ όταν οι τελευταίοι φώναζαν το επίθετο του στα Εξάρχεια έξω από την ανακατειλημμένη και περιφρουρημένη Αραχώβης 44 δίχως να βρίσκεται αυτός εκείνη την στιγμή εκεί.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1589126/


20/6: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια/ Solidarity gathering at the courts

Την Τρίτη, 5 Ιούνη, σύντροφοι από την Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου, βρέθηκαν αιχμάλωτοι στη ΓΑΔΑ και φορτωμένοι με ποινικά αδικήματα για το λόγο του ότι αμφισβήτησαν την παντοκυριαρχία των μπάτσων που στρατοπεδεύουν μες στη μητρόπολη, με προφορική αντιπαράθεση.

Στη δίκη που ορίστηκε για τις 20 Ιούνη, οι σύντροφοι θα υπερασπιστούν τους εαυτούς τους απέναντι στη χουντική απόπειρα του συνετισμού όσων δεν γλύφουν τη μπότα των μισθοφόρων του καθεστώτος. Θα παραστούν χωρίς δικηγόρο, γιατί αρνούνται να υποκύψουν στον οικονομικό εκβιασμό της δικαστικής εξουσίας.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΑΡΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων, κτίριο 7

Τετάρτη 20/6, ώρα 9πμ.

_______________________________________________________________________________________________

On Tuesday, 5th of June, comrades from the Koukaki Squat Community, were held captive in GADA and burdened with criminal offenses, for the reason that they questioned the all-mighty domination of the cops who are positioned in check points around the metropolis, by verbally confronting them.

At the trial set for June 20th, the comrades will defend themselves against the junta practice of disciplining those who do not lick the boots of the mercenaries of the regime. They will attend without a lawyer, because they refuse to succumb to the financial extrortion of the judicial authority.

SOLIDARITY IS OUR WEAPON

LIFT ALL CHARGES FOR THE DEFIANT COMRADES

Solidarity gathering at Evelpidon Courts, building 7

Wednesday 20/6, 9pm

Κατάληψη Gare

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1589167/