Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 στις 21.00

Θερινή προβολή: Brazil

Νo ticket cinema στην ταράτσα του στεκιού π!
Ένα φιλμ γροθιά γεμάτο πίκρα και αυτοσαρκασμό. Ταινία σκηνοθετημένη από τον Τέρι Γκίλιαµ της ομάδας των Μόντι Πάιθον, που μέσα από την προσωπική, αλλά µε παγκόσμιες αναφορές, περίπτωση ενός παγιδευμένου από τη γραφειοκρατία πολίτη, δίνει μια σειρά από τις κοινωνικές παραμέτρους των μεθόδων λειτουργίας που χρησιμοποιεί το «σύστημα» για να πειθαναγκάσει το άτομο σε μια «εκούσια» αυτολογοκρισία της ελευθερίας του.
Θα ακολουθήσει κουβέντα μετά την ολοκλήρωση της προβολής.

Φωτογραφία του χρήστη Π - χώρος κινημάτων, αλληλεγγύης & πολιτισμού.
*Επίσης θα υπάρχει ανταλλακτικό παζάρι! Θα ανταλλαξουμε ρουχα, παπουτσια, βιβλια, διακοσμητικα ειδη σπιτιού, παιχνίδια (τα οποία θα φέρει όποιος/α συμμετέχει σε αυτό) με αλλα που χρειαζόμαστε.Παρακαλουμε ολα τα αντικειμενα που θα φερετε προς ανταλλαγη να ειναι καθαρα κ σε αριστη κατασταση . Μπορειτε να φερετε και να παρετε απο ενα ως πεντε αντικειμενα.


Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8.00 με μπίρες, φαγητό, σνακς, παγωτά, κινηματικό βιβλιοπωλείο, πολιτικά έντυπα. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη.
Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο πολύ κοντινό, απολυταρχικό μέλλον και ένας υπάλληλος του καθεστώτος αποφασίζει να διαφύγει διά της φαντασίας από το σύστημα, ζώντας μια ελεύθερη ζωή. Συγκλονιστική αλληγορία που θυμίζει Κάφκα και αναφέρεται στον εγκλωβισμό μας στα γρανάζια της εξουσίας. Η αισθητική και τα ντεκόρ υπέροχα σ' ένα εμβληματικό καλτ αντιεξουσιαστικό φιλμ ιδιαίτερα αγαπημένο στους νέους.

Φωτογραφία του χρήστη Π - χώρος κινημάτων, αλληλεγγύης & πολιτισμού.

πηγή : https://www.facebook.com/events/4213557682683…