Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 στις 21.00

Θερινή προβολή: Τετάρτη 4:45

Λίγο πριν κλείσουμε για Αύγουστο συνεχίζουμε με μια ακόμα ελληνική ταινία, από τα διαμαντάκια του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου! Ο Αλέξης Αλεξίου επιστρέφει με ένα ακόμη ατόφιο κομμάτι σινεμά που διασχίζει την παράδοση του νουάρ μετατρέποντας την ελληνική κρίση σε ένα απολαυστικό για τα μάτια και τις αισθήσεις εφιάλτη μέσα στην πραγματικότητα.
Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8.00 με μπίρες, φαγητό, σνακς, παγωτά, ανταλλακτικό παζάρι, κινηματικό βιβλιοπωλείο, πολιτικά έντυπα. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη.

Επίσης στο χώρο θα υπάρχει ανταλλακτικό παζάρι! Ανταλλαζουμε ρουχα, παπουτσια, βιβλια, διακοσμητικα ειδη σπιτιού, παιχνίδια (τα οποία θα φέρει όποιος/α συμμετέχει σε αυτό) με αλλα που χρειαζόμαστε.Παρακαλουμε ολα τα αντικειμενα που θα φερετε προς ανταλλαγη να ειναι καθαρα κ σε αριστη κατασταση .
Υπόθεση: Ο Στέλιος, χρεωμένος ιδιοκτήτης τζαζ κλαμπ ο οποίος μαθαίνει πως η γυναίκα του σκοπεύει να τον εγκαταλείψει, έχει 32 ώρες διορία να επιστρέψει όσα χρωστάει σε έναν Ρουμάνο γκάνγκστερ. Στιλίστικο, αφηγηματικά μοντέρνο νεο-νουάρ με σινεφίλ αναφορές στο ασιατικό σινεμά, το αυτοσαρκαστικό χιούμορ και τη χοντροκομμένη αλληγορία για την Ελλάδα της κρίσης.

πηγή : https://www.facebook.com/events/2134769710070…