Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 στις 8.30 πμ

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Αντιφασιστική κινητοποίηση διαρκείας

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

KEERFA-Diki-XA-Summer-2016-poster

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η δολοφονία της βρετανίδας βουλευτίνας του Εργατικού Κόμματος, Τζo Κoξ που πρωτοστατούσε στον αγώνα για την υποδοχή των προσφύγων στη χώρα της, από άτομο που είχε σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις, είναι μια προειδοποίηση για το που μπορούν να φτάσουν στην Ευρώπη οι φασίστες, αν δεν τους σταματήσουμε αποφασιστικά εδώ και τώρα.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα είναι ένας σταθμός σε αυτήν την προσπάθεια, αποτέλεσμα της έκρηξης του αντιφασιστικού κινήματος και της δράσης του εργατικού κινήματος, που ανάγκασε τις κυβερνήσεις να αποσύρουν την πολύχρονη ασυλία προς την Χρυσή Αυγή από κρατικούς, αστυνομικούς και δικαστικούς μηχανισμούς.
Η δίκη θα συνεχιστεί μέσα στον Ιούλη στο Εφετείο Αθηνών επιτέλους και με πυκνούς ρυθμούς. Η δυναμική απάντηση της Μάγδας Φύσσα και του αντιφασιστικού κινήματος απέτρεψαν την υποβάθμιση της δίκης με την παραμονή της στις φυλακές του Κορυδαλλού και τις πολύ αραιές συνεδριάσεις, ενώ την ίδια περίοδο οι χρυσαυγίτες υπόδικοι εμφανίζονταν προκλητικά σε ρατσιστικές φιέστες της Χρυσής Αυγής.
Η συνέχιση και η ολοκλήρωση της δίκης με την καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης είναι αίτημα του εργατικού κινήματος. Είναι ο δρόμος για να μην μπορέσει να ξαναβγεί στις γειτονιές καμιά φασιστική συμμορία.
Δεν θα επιτρέψουμε στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν και επιτέθηκαν με αγριότητα κατά των Αιγύπτιων ψαράδων, των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και εκατοντάδων άλλων μεταναστών, αγωνιστών, ομοφυλόφιλων, Ρομά και γυναικών να παριστάνουν το «νόμιμο κόμμα της Βουλής».

Δεν θα επιτρέψουμε την επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές μας, φορώντας τον μανδύα των «επιτροπών κατοίκων» δήθεν αγανακτισμένων για να χύνουν ρατσιστικό δηλητήριο κατά των προσφύγων, οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας κατατρεγμένοι από τους πολέμους και τις καταστροφές.
Ήδη, οι επιθέσεις τους με σιδερόβεργα κατά δημοσιογράφου στον Πειραιά στις 8 Απρίλη δείχνουν ότι επιχειρούν να επανέλθουν. Είναι απαράδεκτη η ανοχή της δράσης των υπόδικων χρυσαυγιτών σε οργανωμένες επιθέσεις κατά αγωνιστών των κινημάτων. Έπρεπε να ξαναπάνε φυλακή αμέσως.
Η προώθηση χρυσαυγίτικης μήνυσης σε βάρος της Κατερίνας Πατρικίου, πρώην δημοτικής συμβούλου στη Πετρούπολη και του Σεραφείμ Ρίζου, συνδικαλιστή εκπαιδευτικού και δημοτικού συμβούλου στα Χανιά δείχνει ότι συνεχίζει να δρα ο κρατικός και αστυνομικός μηχανισμός με τα ίδια παλιά αντανακλαστικά. Τα λαγωνικά του ΑΤ Πετρούπολης έστειλαν μάλιστα στο Εγκληματολογικό παραπεμπτικό, ζητώντας να επιδειχθούν στη Κ.Πατρικίου φωτογραφίες «σεσημασμένων του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ»!

Είναι ώρα να βρεθούμε όλοι και όλες στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα! Με την μαζική μας παρουσία τόσο στην αίθουσα του Εφετείου όπου τα θύματα των δολοφονικών επιθέσεων στέκονται αντιμέτωπα με την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσή Αυγής, όσο και στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, στέλνουμε το μήνυμα ότι είναι ώρα να τελειώνουμε με τα δολοφονικά τάγματα εφόδου των φασιστών.
Καλούμε τα συνδικάτα, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, τις δημοτικές και περιφερειακές κινήσεις, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, τις κοινότητες μεταναστών, τις κινήσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, τις κινήσεις LGTBQ και κάθε δημοκρατική δύναμη να στηρίξουν την καμπάνια για τη καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.
Απαιτούμε την άμεση διακοπή κάθε διευκόλυνσης και οικονομικής ενίσχυσης στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση από τη Βουλή.
Στηρίζουμε την αντιφασιστική κινητοποίηση διαρκείας, με παρουσία στην αίθουσα του δικαστηρίου και στις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, στην Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως στις 8.30πμ, στις δικάσιμες: 30 Ιούνη και τον Ιούλη 4,8,11,14,15,21 και 25.
Εκδίδουμε ψηφίσματα και συμμετέχουμε με αντιπροσωπεία ως παρατηρητές στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Eνισχύουμε οικονομικά την καμπάνια για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.
Στείλτε την οικονομική ενίσχυση στον Λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αρ. Λογαριασμού 167 470832-65, ΙΒΑΝ GR78 0110 1670 0000 1674 7083 265
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC ETHNGRAA
Δηλώστε συμμετοχή στην καμπάνια
Όνομα
Επίθετο
Ιδιότητα
Τηλ
Email.
Στείλτε email στο antiexracismfaexscism@yaexhoo.gr

Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και στη Φασιστική Απειλή (Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α.)

πηγή : https://keerfablog.wordpress.com/2016/06/27/%


1 2 3 4

Αντιφασιστική συγκέντρωση 27 Ιούνη, 8.30πμ, Εφετείο Αθηνών, Λ.Αλεξάνδρας & Λουκάρεως ενάντια στους δολοφόνους νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Στις 27 Ιούνη συνεχίζεται στο Εφετείο Αθηνών η δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Είναι ένα βήμα μπροστά, που κερδήθηκε μετά από τις επίμονες προσπάθειες της οικογένειας Φύσσα, της πολιτικής αγωγής και με τη στήριξη του αντιφασιστικού κινήματος .

Ειδικά αυτή την περίοδο που βλέπουμε σε όλη την Ευρώπη κάθε είδους φασιστικά μορφώματα να παίζουν το χαρτί του ρατσισμού και της ισλαμοφοβίας ενάντια στους πρόσφυγες, όταν πριν λίγες μέρες άτομο με σχέση με νεοναζί οργανώσεις δολοφόνησε τη βουλευτίνα του Εργατικού κόμματος στη Βρετανία, έχει τεράστια σημασία να τους φράξουμε κάθε δρόμο. Να μην τους αποδεχόμαστε σαν «νόμιμο πολιτικό κόμμα». Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις προσπάθειές τους να εμφανίσουν τα τάγματα εφόδου σαν δήθεν επιτροπές αγανακτισμένων κατοίκων κατά των προσφύγων και των αντιφασιστών, όπως έγινε στις 8 Απρίλη στον Πειραιά.

Η ΑΝΤΑΣΥΑ στηρίζει την κινητοποίηση την πρώτη μέρα μεταφοράς της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο την Δευτέρα 27 Ιούνη Αθηνών στις 8.30πμ, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως. Επίσης θα έχει παρουσία και στις επόμενες δικάσιμες (30 Ιούνη και 4,8,11,14,15,21 και 25 Ιούλη), μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου και στις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών .

  • Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής
  • Να σταματήσει κάθε διευκόλυνση και οικονομική ενίσχυση στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση από τη Βουλή.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

πηγή: http://antarsya.gr/node/3903


1 2 3 4

ΠΟΣΠΕΡΤ:ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 27 ΙΟΥΝΗ 8.30ΠΜ, ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 27 ΙΟΥΝΗ
8.30ΠΜ, ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ

Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής
Η συνέχιση της δίκης και η καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα αποτελεί κεντρικό σταθμό για να πισωγυρίσουν παντού οι φασίστες. Η μεταφορά της δίκης στο Εφετείο μετά το δραματικό διάβημα της Μάγδας, μητέρας του Παύλου Φύσσα ανοίγει τη δυνατότητα να φτάσουμε στην ολοκλήρωση της δίκης και στην τιμωρία των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής. Είναι μια μάχη για όλο το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα, για κάθε δημοκράτη που θέλει να μπει τέλος στην ασυλία που απολάμβανε η Χρυσή Αυγή και την κάλυψη της δράσης της από το κρατικό μηχανισμό και την Αστυνομία.

Με την μαζική μας παρουσία τόσο στην αίθουσα του Εφετείου όπου τα θύματα των δολοφονικών επιθέσεων στέκονται αντιμέτωπα με την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσή Αυγής, όσο και στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, στέλνουμε το μήνυμα ότι είναι ώρα να τελειώνουμε με τα δολοφονικά τάγματα εφόδου των φασιστών.

Δεν θα επιτρέψουμε στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν και επιτέθηκαν με αγριότητα κατά των Αιγύπτιων ψαράδων, των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και εκατοντάδων άλλων μεταναστών, αγωνιστών, ομοφυλόφιλων, Ρομά, γυναικών να παριστάνουν το «νόμιμο πολιτικό κόμμα.»

Δεν θα επιτρέψουμε την επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές μας, φορώντας τον μανδύα των «επιτροπών κατοίκων» δήθεν αγανακτισμένων, χύνοντας ρατσιστικό δηλητήριο κατά των προσφύγων, οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας κατατρεγμένοι από τους πολέμους και τις καταστροφές. Ηδη, οι επιθέσεις τους με σιδερόβεργα κατά δημοσιογράφου στον Πειραιά στις 8 Απρίλη δείχνουν ότι επιχειρούν να επανέλθουν. Είναι απαράδεκτη η ανοχή της δράσης των υπόδικων χρυσαυγιτών σε οργανωμένες επιθέσεις κατά αγωνιστών των κινημάτων.

Μην ξεχνάμε τη δολοφονία της βρετανίδας βουλευτίνας του Εργατικού Κόμματος Τζό Κόξ από άτομο με σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις που είναι μια προειδοποίηση για το που μπορούν να φτάσουν στην Ευρώπη οι φασίστες, αν δεν τους σταματήσουμε αποφασιστικά εδώ και τώρα.
Η Τζούντυ Κόξ πρωτοστατούσε στον αγώνα για υποδοχή των προσφύγων στη χώρα της.

Στηρίζουμε την κινητοποίηση την πρώτη μέρα μεταφοράς της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών, την Δευτέρα 27 Ιούνη και συγκέντρωση στις 8.30πμ στην Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως.

Στηρίζουμε την αντιφασιστική κινητοποίηση διαρκείας με παρουσία στην αίθουσα του δικαστηρίου και στις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών στις 30 Ιούνη αλλά και στις υπόλοιπες δικάσιμους του Ιούλη: 4,8,11,14,15,21 και 25.

ΠΟΣΠΕΡΤ

πηγή: https://keerfablog.wordpress.com/2016/06/24/%cf%80%ce%bf%cf%83%cf…


1 2 3 4

Γ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 27 ΙΟΥΝΗ, 8.30ΠΜ,

988915_831827880220769_2827605748578051491_n

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 27 ΙΟΥΝΗ, 8.30ΠΜ,
ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣEΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Έφτασε η ώρα να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι τραμπούκοι της εργοδοσίας που επιτέθηκαν δολοφονικά στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, οι ρατσιστές που επιτέθηκαν στους Αιγυπτίους ψαράδες αλλά και σε εκατοντάδες μετανάστες στις γειτονιές, αγωνιστές των κινημάτων, εβραίους, Ρομά, ομοφυλόφιλους και ανάπηρους.

Είμαστε στο πλευρό όλων των θυμάτων, στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα! Με την μαζική μας παρουσία τόσο στην αίθουσα του Εφετείου, όπου τα θύματα των δολοφονικών επιθέσεων στέκονται αντιμέτωπα με τους δολοφόνους νεοναζί, όσο και στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η δίκη με την καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, χωρίς την παραμικρή έκπτωση, που είναι αίτημα του εργατικού κινήματος.

Για να μπει τέλος στο σκανδαλώδες καθεστώς ασυλίας των νεοναζί, που φοράνε τη προβιά του «πολιτικού κόμματος».

Απαιτούμε την άμεση διακοπή κάθε διευκόλυνσης και οικονομικής ενίσχυσης στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση από τη Βουλή.

Δεν θα επιτρέψουμε την επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές μας, φορώντας τον μανδύα των «επιτροπών κατοίκων» δήθεν αγανακτισμένων για να χύνουν ρατσιστικό δηλητήριο κατά των προσφύγων, οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας κατατρεγμένοι από τους πολέμους και τις καταστροφές. Ήδη, οι επιθέσεις τους με σιδερόβεργα κατά δημοσιογράφου στον Πειραιά στις 8 Απρίλη δείχνουν ότι επιχειρούν να επανέλθουν. Είναι απαράδεκτη η ανοχή της δράσης των υπόδικων χρυσαυγιτών σε οργανωμένες επιθέσεις κατά αγωνιστών των κινημάτων. Έπρεπε να ξαναπάνε φυλακή αμέσως.

Η Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας σύμφωνα με τις αποφάσεις της συμμετείχε από την πρώτη μέρα της δίκης στις κινητοποιήσεις στις φυλακές Κορυδαλλού. Στηρίζουμε την αντιφασιστική κινητοποίηση διαρκείας, με παρουσία στην αίθουσα του δικαστηρίου και στις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, στην Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως στις 8.30πμ, στις δικάσιμες: 27, 30 Ιούνη και τον Ιούλη 4,8,11,14,15,21 και 25.

Ενισχύουμε οικονομικά την καμπάνια για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.
Στείλτε την οικονομική ενίσχυση στον Λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αρ. Λογαριασμού 167 470832-65, ΙΒΑΝ GR78 0110 1670 0000 1674 7083 265
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC ETHNGRAA
Δηλώστε συμμετοχή στην καμπάνια
Όνομα
Επίθετο
Ιδιότητα
Τηλ
Email.
Στείλτε email στο antiexracismfaexscism@yaexhoo.gr

Γ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΑΫΓΕΤΟΥ 60, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ - ΦΑΞ: 210 2012013
g.elme.athinas@gmail.com

πηγή: https://keerfablog.wordpress.com/2016/06/23/%ce%b3-%ce%b5%ce%bb%c…